+ 0 -
ADA



قدردانی معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از اقدامات زیست‌محیطی استاندار کرمانشاه/ تاکید قائم‌پناه بر همکاری لازم در اجرای پروژه RDF در کرمانشاه


معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس کارگروه ملی مدیریت پسماند کشور گفت: اقدامات انجام شده در مدیریت پسماند استان کرمانشاه و تلاش در راه اندازی استفاده از سوخت RDF در این استان شایسته تقدیر است. حس مسئولیت پذیری استاندار محترم کرمانشاه و مجموعه محیط زیست استان در راستای مدیریت صحیح پسماند می تواند گام مهمی در حفظ زمین و محیط زیست باشد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر محمدجعفر قائم پناه در پنجاه و چهارمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور رئیس سازمان محیط زیست و استاندار کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه پسماند یکی از معضلات کشور ما است، اظهار کرد: باید در زمینه مدیریت پسماند فرهنگ سازی کنیم. در درجه اول باید پسماند را کاهش دهیم چراکه فرهنگ تولید زباله همچنان مشکل زا است.

وی با اشاره به نیاز به بازسازی  و دفن بهداشتی پسماند، ادامه داد: موضوع پسماند را باید در دولت چهاردهم حل و فصل کنیم. دولت ما دولت محیط زیستی است.

امروز هم یک خبر خوب درباره میانکاله داشتیم. خانم دکتر انصاری در جلسه هیات دولت گزارشی از میانکاله پتروشیمی میانکاله ارائه دادند و دکتر پزشکیان بین کردند که به هر قیمتی شده است باید جلوی این امر گرفته شود. با استاندارد تماس گرفتیم و رئیس جمهور دستور توقف داد.

معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: عزم دولت ما حفظ محیط زیست، جنگل، خاک، هوای پاک و محیط پاک است و پسماند آن را زشت می‌کند.

معاون اجرایی رئیس جمهور، در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه باید باور کنیم که برای محیط زیست و پسماند باید فکری کنیم، توضیح داد: پسماند ثروت نهفته است و ما باید از این ثروت استفاده کنیم. بازیافت زباله بسیار اهمیت دارد. به تفکیک زباله باید به عنوان یک ثروت نگاه کنیم. اینها به درآمد شهرداری‌ها و سازمان محیط زیست نیز کمک می‌کند. حتی اگر نیاز است می‌توان در خصوص داشتن یک دستورالعمل در این زمینه از خارجی ها هم کمک گرفت تا زباله ها را دفن نکنیم بلکه از آنها تولید ثروت کنیم.

قائم پناه با بیان اینکه گر باور کنیم این کار شدنی است چهره کشور عوض می‌شود، ادامه داد: باید این کار را باور داشته باشیم نه اینکه به عنوان یک کار اداری به آن بنگریم. ‌باید با کار قلبی محیط زیست را تمیز کنیم. مهم ترین و نخستین کار در این مسیر کاهش زباله است. فرهنگ کاهش زباله را باید ایجاد کنیم. برای ایجاد فرهنگ کاهش زباله باید وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست اقدام کنند تا مردم زباله تر تولید نکنند. این کار از نظر دینی هم توجیه ندارد. نباید زباله تولید کنیم و اگر تولید کردیم باید آن را تبدیل به ثروت کنیم نه اینکه در زمین دفن کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس کارگروه ملی مدیریت پسماند کشور، ضمن قدردانی از تلاش های مجموعه استانداری، محیط زیست و دیگر نهادهای مرتبط با موضوع در راستای مدیریت صحیح پسماند استان، بر لزوم راه اندازی پروژه تولید سوخت مشتق از زباله (RDF) در استان تأکید کرد و گفت: حس مسئولیت پذیری استاندار محترم کرمانشاه و مجموعه محیط زیست استان در راستای مدیریت صحیح پسماند می تواند گام مهمی در حفظ زمین و محیط زیست باشد و امیدواریم با اجرای این پروژه و توسعه آن به دیگر استانهای سطح کشور، در مصرف حامل های انرژی نیز گام مؤثری برداشته شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور در این جلسه خواستار همکاری های لازم برای اجرا پروژه RDF در کلانشهر کرمانشاه و مدیریت پسماند از نماینده وزارت کشور در این استان شد. 

 

قدردانی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از حمایت های محیط زیستی استاندار کرمانشاه

در ادامه دکتر انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز ضمن قدردانی از حمایت های محیط زیستی استاندار کرمانشاه، از اقدامات صورت گرفته در زمینه مدیریت پسماند استان کرمانشاه تقدیر و تشکر کرد و افزود: سوخت RDF به‌علت دسترسی آسان و ارزان ‌بودن یکی از به ‌صرفه‌ترین راه‌های تولید انرژی محسوب می‌شود و امیدواریم با اجرای این پروژه در چارچوب رعایت استانداردها و ضوابط محیط زیستی در شرکت صنایع سیمان غرب، بتوانیم در صرفه جویی انرژی در استان و با توسعه آن در سطح کشور گام مهمی برداریم.

 پنجاه و چهارمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند با سه دستور جلسه اعم از ارائه گزارش مصوبات پنجاه و سومین کارگروه ملی، بررسی آخرین وضعیت مدیرت پسماند استان کرمانشاه و پیشرفت پروژه ها و مصوبات این استان و سوم ارائه گزارش نتایج طرح پایلوت هوشمند سازی پسماند پزشکی در استان قزوین، همدان و اصفهان توسط وزارت بهداشت برگزار شد.



اوقات شرعی
آب و هوا