+ 0 -
ADA



شهرداری از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی در حوزه مسائل شهری حمایت می‌کند

قائم مقام شهردار کرمانشاه گفت: شهرداری از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی در حوزه مسائل شهری حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، مهدی عبدالمالکی در نشست خبری همایش ملی " کرمانشاه و زندگی شهری" که امروز (26 تیر) برگزار شد، با اشاره به همکاری و تعامل جدی که بین شهرداری و دانشگاه رازی کرمانشاه وجود دارد، افزود: این میزان همکاری بین حوزه علمی و اجرایی بی‌سابقه بوده است.

وی از تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته بین شهرداری و دانشگاه رازی منعقد شد یاد کرد و ادامه داد: یکی از خروجی‌های این تفاهم‌نامه برگزاری سلسله همایش‌هایی در خصوص مسائل شهری است که اولین همایش آن با عنوان "کرمانشاه و زندگی شهری" مهرماه امسال برگزار خواهد شد.

قائم مقام شهردار کرمانشاه در خصوص سایر سرفصل‌های این تفاهم‌نامه نیز گفت: یکی دیگر از برنامه‌های شهرداری حمایت از پایان‌نامه‌های ارشد و دکترا است که مرتبط با مسائل و معضلات شهری در بخش‌های مختلف شهرسازی، حمل و نقل و.... باشد  که بیش از 100 مورد مشخص و از سوی شهرداری پیشنهاد شده است.

عبدالمالکی اظهار کرد: تعامل با سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی از جمله پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی هم در دستور کار شهرداری قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای پیشرفت شهر کرمانشاه به همکاری همه بخش ها و مردم نیاز داریم، تاکید کرد: یکی از مهمترین این بخش‌ها دانشگاه‌ها و مراکز علمی است.

به گفته این مسئول، برنامه دیگر شهرداری حمایت از پروژه‌ها و طرح‌های پژوهشی است و شهرداری کرمانشاه این آمادگی را دارد که از طرح‌های پژوهشی در حوزه شهری و مسائل شهر حمایت کند.

 سیاوش قلی‌پور دبیر اجرایی همایش کرمانشاه و زندگی شهری نیز با بیان اینکه همه مردم در قبال شهر کرمانشاه مسئول هستند و دانشگاه رازی هم بخشی از این مسئولیت را بر عهده دارد، اظهار کرد: ما در دو بخش آگاهی بخشی به مردم و نقد اقداماتی که در حوزه مدیریت شهری صورت می‌گیرد، برنامه‌های خود را پیش می‌بریم.

وی آگاهی بخشی به مردم را یکی از اصول مهم مورد نیاز برای مدیریت یک شهر دانست و افزود: متاسفانه مردم کرمانشاه مردمی مطالبه‌گر نیستند و یک نهاد هم برای سامان دادن به مطالبات کلان مردم شکل نگرفته است.

این استاد دانشگاه افزود: باید بین مردم و شهرداری نهادی به عنوان کاتالیزور و برای آگاهی دادن به مردم و بالا بردن سطح مطالبات آنها وجود داشته باشد که دانشگاه می‌تواند این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

قلی‌پور با بیان اینکه نباید مردم تصور کنند شهر خوب شهری است که ماشین زیاد و یا فروشگاه‌های بزرگ و مدرن دارد، یادآوری کرد: باید این تصور را در مردم ایجاد کنیم که شهر خوب باید در حوزه اجتماعی و فرهنگی پیشرفت کند و برنامه‌های کلان برای این دو بخش وجود داشته باشد.

وی پیشرفت در حوزه‌های مختلف شهر از جمله بعد فرهنگی و اجتماعی را نیازمند یک سند آمایش و یا برنامه بالا دستی دانست و تاکید کرد: متاسفانه سند آمایشی که در کرمانشاه وجود داشت، مربوط به دهه 40 بود.

 دبیر اجرایی همایش کرمانشاه و زندگی شهری با اشاره به تدوین سند آمایش استان کرمانشاه پس از حدود 50 سال، اظهار کرد: این سند یکی از بهترین و یپشرفته‌ترین سندهای آمایش در کشور است که کار تکمیل آن حدود 80 تا 90 درصد پیش رفته است.

قلی‌پور یادآوری کرد: کرمانشاه برای توسعه نیاز دارد که هر پنج یا 10 سال یکبار، اسناد بالادستی اینچنینی داشته باشد و بانک اطلاعاتی دقیقی از حوزه‌های مختلف در دسترس باشد تا بتوان با کمک آن برنامه‌ریزی بلندمدت داشت.

وی تاکید کرد: عقیده داریم سند آمایشی که اکنون در حال تدوین است باید به صورت دفترچه‌های کوچک در اختیار همه مردم قرار گیرد تا آگاهی و اطلاعات کافی نسبت به وضع موجود کرمانشاه و مشکلات آن داشته باشند.

دبیر اجرایی همایش کرمانشاه و زندگی شهری در پایان افزود: برگزاری همایش کرمانشاه و زندگی شهری هم از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند به بالا بردن آگاهی مردم و مطالبه‌گری آنها کمک کند.