+ 0 -
ADA



جلسه آموزشی پدافند غیرعامل در شهرستان جوانرود با حضور معاون مدیرکل پدافند غیرعامل استان برگزار گردید.

 روز پنج شنبه جلسه آموزشی پدافند غیرعامل با حضور اعضای شورای پدافند غیرعامل شهرستان در سالن جلسات فرمانداری با حضور آقای دکتر قربانی معاون اداره کل پدافند غیرعامل استان برگزار گردید . 

در ابتدای جلسه، آقای رجبی معاون فرماندار در خصوص پدافند غیرعامل و جلسات شورای پدافند غیرعامل شهرستان توضیحاتی به اختصار بیان نمودند و سپس روسای چهار کارگروه بهداشت ودرمان ، صنعت و معدن ، تجارت ، امداد و نجات و پشتیبانی و خدمات شهری گزارش عملکرد خود را در طول یکساله 1400 بیان نمودند .

معاون اداره کل پدافند غیرعامل استان در اد امه بیان نمودند ، پدافند غیرعامل در آبانماه سال 1382 به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل گردید. وی تبیین و اصول ،ضوابط پدافند غیرعامل را بسیار مهم و اساسی بیان نمودند.

 دکتر قربانی پدافند غیرعامل را مجموعه اقداماتی که باعث افزایش سطح بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم خدمات ضروری افزایش پایداری و تسهیل در مدیریت بحران بیان داشته و افزایش سطح بازدارندگی را مهمترین رکن پدافند غیرعامل اشاره نمودند .

وی در ادامه به تفاوت مأموریت پدافند غیرعامل و مدیریت بحران اشاره نمودند و پدافند غیرعامل و تهدیدات آن را انسان ساخت  و مدیریت بحران را مواجهه با مخاطرات طبیعی تعریف نمودند و موضوع پیشگیری را در کلیه موضوعات  بسیار مهم برشمرده که این موضوع وظیفه اصلی پدافند غیرعامل می باشند .

 معاون مدیرکل پدافند غیرعامل  در ادامه تداوم خدمات ضروری به مردم در شرایط اضطراری و نیز بحران را بسیار مهم و حیاتی و از خصوصیات مهم بحران، برهم خوردن نظم موجود محیطی، آنی یا همان غیرمترقبه بودن توصیف نمودند و مدیرانی را موفق دانستند که در شرایط اضطرار بتوانند با بروز واکنش صحیح  و کنترل بر اوضاع موجود، بر مشکلات غلبه نمایند .

دکتر قربانی بیان نمودند : جنگ امروز در بین کشورها، مبتنی بر  فناوری های نوین بوده و تهدیدات دشمن در قالب بحران ناشی از تهاجم به نقطه خاصی از کشور مربوط نمی شود و می تواند در سطح کشور بحران ایجاد شود  که نمونه آن  اختلال در سامانه هوشمند سوخت و پیامد آن بروز مشکل در جایگاههای سوخت در سالجاری بود که هدف دشمن ایجاد التهاب و اختلال در میان مردم بود و در این بین پیشگیری و شناسایی کانون های بحران زا باعث می شود دشمن نتواند تهدیدات خود را عملی کند و بر ماست که آسیب پذیری ها را به حداقل برسانیم .

 ارائه خلاقیت و راهکارهای اثر بخش در زمان بحران از وظایف مدیران  و تدبیر و جایگزین نمودن بهترین تصمیم در زمان  های حساس  نشانه مدیریت صحیح در مواجهه با بحران می باشند .

معاون اداره کل پدافند غیرعامل در پایان جلسه آموزشی با تأکید بر امر مهم سلامت روحی و روانی مردم در زمان بحران ، خدمات رسانی به موقع دستگاههای خدمات رسان مثل آب و برق و انرژِی پایدار و فعالیت نانوایی ها را بسیار مهم و حیاتی دانستند و جایگزین نمودن مولدهای برق ، دوگانه سوز نمودن نانوایی ها و تأمین آب شرب قابل دسترس  و مکان یابی صحیح منابع آب و پسماندها حفاظت از آنها را ، از وظایف بسیار مهم مدیران دستگاهها در سطح شهرستان  اعلام نمودند .