رئیس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور:
تحقق مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت، هدف ستاد انتخابات کشور است/ ورود فرمانداران به دسته بندی های سیاسی ممنوع است/ دولت مردمی با عبور از دوگانگیهای ساختگی، بسترساز همدلی اجتماعی در کشور شده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ دکتر عبداله مرادی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور و رئیس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور در آغاز نشست دو روزه پنجمین دوره آموزش منطقه ای ستاد انتخابات کشور که با حضور استاندار کرمانشاه و مسئولین ستاد انتخابات کشور و فرمانداران استان های ایلام، کردستان، لرستان، همدان در کرمانشاه در حال برگزاری است، گفت: مردمسالاری دینی یکی از مهمترین دست آوردهای نظام جمهوری اسلامی است و این مردم سالاری دینی از صندوق رای آغاز می شود.
وی از انتخابات به عنوان یک اصل اساسی در نظام جمهوری اسلامی نام برد و گفت: حتی در دشوارترین سالهای جنگ تحمیلی، اولویت برگزاری انتخابات را فدای هیچ چیز دیگری نکرد و طی این سالها علی رغم تمامی دشمنی ها، نظام جمهوری اسلامی در آزمون برگزاری انتخابات قانونمند و دقیق، سربلند بیرون آمده است.
رئیس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: انتخابات را نباید به رقابتهای سیاسی محدود دانست بلکه باید آن را فرصتی برای تمرین مشارکت، همبستگی اجتماعی، دغدغههای مشترک و تبیین افق های آینده دانست.
دکتر مرادی افزود: انتخابات فرصتی برای گفتگو و مراجعه به صندوق رای و تمرینی برای مردم سالاری دینی محسوب می شود.
وی شعار تحریم انتخابات را یک گفتمان معارض با مردمسالاری دینی نام برد و گفت: در طول حیات جمهوری اسلامی دشمن به دنبال دور کردن مردم از صندوق رای بوده و هربار مردم با بصیرت، دلسوزی و علاقه به نظام اسلامی این شیطنت ها را ناکام گذاشته اند.
رئیس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنانش، گفتمان دولت را مبتنی بر خدمت صادقانه و جهادی به مردم و برخورداری از تقوای سیاسی دانست و گفت: ثمره مبارک این تقوای سیاسی، برقراری یک آرامش سیاسی در عرصه کشور و هماهنگی میان سه قوه است که این ویژگی ممتاز در دورههای قبلی وجود نداشت و ذهن مردم و رسانه ها مدت ها درگیر دعواهای سیاسی مختلف می شد.
وی گذر از دوگانگی های ساختگی و نادرست را از دیگر ویژگی های دولت مردمی دانست و گفت: دوگانه هایی مانند میدان و دیپلماسی، جهادی و نخبگانی بودن و عدالت و پیشرفت در جامعه ما ساخته شدند و از آن بهره برداری های سیاسی بسیاری شد ولی دولت دکتر رئیسی از این دوگانگی های ساختگی عبور کرده و به جای شکاف انداختن در میان مردم، دل های آن ها را به هم نزدیک کرده است.
دکتر مرادی یادآور شد: امروز میدان و دیپلماسی در کنار هم هستند و دستآوردهای بزرگ دیپلماسی محصول همین نگاه است و دستآوردهای مقاومت در حوزه تعامل با همسایگان به بار نشسته است.
وی ادامه داد: مدیران این دولت همانگونه که به شکل جهادی در کف میدان هستند با همان اراده در پشت میزهای خود به صورت جهادی و عالمانه برای حل مشکلات، بحران ها و سختی ها تلاش می کنند.
دکتر مرادی امید و ایمان را اجزای اصلی سرمایه اجتماعی دانست و گفت: جامعهای که در کنار ایمان به خداوند به توانمندی های خود و کارآمدی مسئولان در حل مشکلات ایمان دارد، از یک سرمایه اجتماعی عظیم برخوردار است.
وی در ادامه سخنانش مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت را یک منظومه به هم پیوسته در امر انتخابات دانست و گفت: برای تحقق تمامی این منظومه باید برنامه ریزی و راهبرد مناسب داشته باشیم که توسط ستاد انتخابات تدوین شده است.
رئیس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور فرمانداران را پیشانی دولت و نماد حاکمیت در شهرستان ها دانست و گفت: در ایام انتخابات بی گمان هیجانات سیاسی اوج خواهد گرفت و فرمانداران باید با پرهیز از ورود به دسته بندی های سیاسی و با درایت به مسائل ورود کنند و برای شهرستان آرامش سیاسی و اجتماعی را به ارمغان بیاورند.
وی تاکید کرد: در اتاق فرماندار باید بر روی تمامی گروهها و افراد پایبند به قانون و نظام جمهوری اسلامی باز باشد و فرصت گفتگو، تعامل و ارتباط سیاسی برای همه آنها فراهم باشد.
دکتر مرادی فراهم کردن مشارکت مردم، حلقه های میانی و نخبگان و معتمدین در عرصه های مختلف را بسترساز اتفاقات مبارک در عرصه های مختلف دانست و گفت: مصوبات سفر هبر انقلاب و ریاست جمهوری و سند آمایش از جمله محورهای تحول آفرین هستند که اجماع بر روی آن ها به برگزاری یک انتخابات خوب و پویا و دور از هیجانات کاذب و وعده های ناممکن و دروغین کمک میکند.
وی در پایان خطاب به فرمانداران تاکید کرد: ما مجری انتخابات هستیم و باید دور از هرگونه گرایش به جریانات سیاسی و در چهارچوب قانون به صیانت از صندوق رای به عنوان حق الناس بپردازیم.