
برگزاری جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان؛
معاون استاندار: ضرورت تدوین الگوی توسعه بومی متناسب با استان کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمانشاه به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری در سالن شهید سلیمانی برگزار و پیرامون مباحث و موضوعات دستور کار بحث، تبادل نظر و تصمیمگیری شد.
جلیل بالایی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری در حاشیه این نشست با تاکید بر ضرورت توجه به انباشت تجربه و بررسی مجموعه عواملی که مانع توسعه استان کرمانشاه میشود، اظهار داشت: پیشنهادی از طرف دانشگاه رازی در این کارگروه مطرح شده که در آن چارچوب بتوانیم از طریق بررسی، مصاحبه، تدوین الگوی مناسبی با موضوع تاریخ شفاهی کرمانشاه بعد از انقلاب بررسی و به دست آوریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از تصویب این طرح در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمانشاه خبر داد و بیان داشت: دانشگاه رازی براساس برنامه زمانبدی این پروژه را ارائه خواهد داد.
بالایی ابراز داشت: هدف از انجام این اقدام اینست که تا زمانی که بزرگان و مدیران در قید حیات هستند، با مراجعه به آنها اطلاعات موجود را گردآوری، تهیه و تدوین کنیم تا برداشت دقیقی از گذشته در دسترس باشد و اطلاعات گردآوری شده چراغ راهی برای افق آینده باشد و در نهایت به الگوی توسعه بومی و متناسب با کرمانشاه دست یابیم.
وی عنوان کرد: اولین ماموریت کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمانشاه آموزش است لذا مقرر گردیده است اولین برنامه آموزشی دستگاههای اجرایی تا پایان اسفند ماه به سازمان مدیریت و برنامه ریزیبه عنوان دبیرخانه ارسال شود.
بالایی ابراز داشت: به موجب قانون در حوزه پژوهش تکلیف داریم که یک درصد بودجهها صرف این مهم شود که عناوین و اولویتهای پژوهشی مطرح میشود و در حوزه فناوری و نوآوری نیز دستگاههای متولی گزارشهای دورهای خود را ارائه و حمایتهای لازم شکل خواهر گرفت.