
تقدیر نمایندگان مجلس از تلاشهای استاندار کرمانشاه برای توسعه استان/ افزایش سهم کرمانشاه از منابع طرح تجارت مرزی با تلاش مدیریت استان/ درخواست خط اعتباری ویژه برای کرمانشاه از محل صندوق توسعه ملی
دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه پنجشنبه شب با آیتالله محمود محمدی عراقی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مجلس خبرگان رهبری، عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در قم، پیرامون رفع مشکلات اقتصادی و زیرساختی استان دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که دکتر رشیدی، عضو هیئترئیسه مجلس، مهندس رنجبر، نماینده کرمانشاه، دکتر بخشیپور، نماینده اسلامآباد غرب و دالاهو، دکتر یوسفی، نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی و هر چهار معاون استاندار هم حضور داشتند، پیرامون پیگیری و رفع مهمترین مشکلات و دغدغههای استان، بهویژه در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ (سرمایهگذاری برای تولید) و جذب سرمایهگذاری با هدف رونق کسبوکار و اقتصاد استان، گفتوگو و همفکری شد.
فضلالله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، در این نشست با تقدیر از زحمات و تلاشهای استاندار کرمانشاه برای توسعه استان، عنوان کرد: دکتر حبیبی انصافاً خیلی خوب و بهصورت میدانی در حال تلاش برای پیشبرد کارها و حل مشکلات در حوزههای مختلف هستند و هم ایشان بهعنوان استاندار و هم معاونان ایشان به شکل عملی به شعار وفاق پایبند هستند.
وی در ادامه خواهان نگاه ویژه به مشکلات جمعیت حاشیهنشین استان شد و گفت: ما در کوتاهمدت نیازمند یک برنامهریزی مناسب برای کاهش فقر و بیکاری در استان هستیم.
رنجبر ادامه داد: برای حل این مشکل نیازمند یک حمایت و نگاه ویژه در سطح کلان کشور و اختصاص یک بودجه مناسب برای کاهش مشکلات این حوزه هستیم و در این مسیر، علاوه بر همراهی مجمع نمایندگان و مدیریت ارشد استان، نیازمند کمک و همراهی آیتالله محمدی عراقی بهعنوان یک شخصیت مهم در سطح ملی هستیم.
در بخش دیگری از این نشست، رستگار یوسفی، نماینده پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: در طول سه ماهی که دکتر حبیبی به استان کرمانشاه آمدهاند، شاهد یک تلاش شبانهروزی از سوی ایشان بودهایم، ولی استاندار بهتنهایی قادر به حل مشکلات این استان نیست و لازم است همه ما به ایشان کمک کنیم.
وی افزود: خوشبختانه اخیراً با تلاشهایی که با همراهی استاندار محترم صورت گرفت، مجموعه وزارت صمت با افزایش پنج درصدی سهم استان از منابع طرح تجارت مرزی موافقت کرد که اتفاق خوبی برای مردم مرزنشین است.
یوسفی همچنین خواستار بازنگری در تخصیص منابع آبی سامانه گرمسیری شد و گفت: هدف از اجرای این طرح عظیم، تثبیت جمعیت در نوار مرزی و ایجاد یک امنیت مردممحور بود، ولی متأسفانه ۲ هزار هکتار از اراضی ما تحت پوشش منابع آبی طرح گرمسیری قرار نگرفته است.
وی تأکید کرد: استان کرمانشاه با این اعتبارات قطرهچکانی و تخصیصهای محدود بهجایی نمیرسد و ما نیازمند یک خط اعتباری ویژه از محل صندوق توسعه ملی هستیم تا استان بتواند در زمینه شاخصهای توسعهای به سطح میانگین کشوری برسد. برای این موضوع نیازمند کمک و همراهی استاندار کرمانشاه، نمایندگان مجلس خبرگان، بهویژه آیتالله محمدی عراقی و مجمع نمایندگان هستیم.