
تداوم چهارشنبههای اقتصادی؛
بازدید استاندار کرمانشاه از کارخانه فرآوردههای گوشتی بیستون/ پیگیری طرح توسعه و رونق صادرات کارخانه
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید که با همراهی معاون هماهنگی امور اقتصادی، مدیران کل اداره صمت، سرمایهگذاری و اشتغال استانداری، امور مالیاتی، محیط زیست و جمع دیگری از مدیران از کارخانه فرآورده های گوشتی بیستون صورت گرفت، اظهار داشت: با توجه به محصول تولیدی این کارخانه که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد مسئله بهداشت و استاندارد بسیار حائز اهمیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم افزایش تولید این کارخانه افزود: با توجه به نیاز بازار، ذائقه مردم و شناخته شدن این برند در بازار، لازم است افزایش تولید در دستور کار قرار گیرد و در زمینه مسائل مربوط به سیستم بانکی و مالیاتی هم حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت.
دکتر حبیبی با بیان اینکه برنامه میزان تولیدات این کارخانه به صورت فصلی تا پایان سال ارائه شود، تصریح کرد: متناسب با افزایش تولیدات و به تناسب اشتغال این واحد، تسهیلات سرمایه در گردش اختصاص یابد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم اصلاح و بازسازی این کارخانه گفت: با توجه به تولید مواد غذایی در این کارخانه و ضرورت بازسازی آن، برنامه ای برای بازسازی و توسعه این کارخانه ارائه شود.
مدیر ارشد استان عنوان کرد: برند تولیدی در این کارخانه در بازار صاحب نام است لذا باید از آن حفاظت کرد و زمینه توسعه آن در بازار استان و صادرات را فراهم کرد.
در جریان این بازدید مسائل و مشکلات این واحد تولیدی مطرح ، بررسی و بر ضرورت نظارت بیشتر بر عرضه محصولات بی کیفیت در بازار تاکید شد.
کارخانه فرآوردههای گوشتی بیستون با ظرفیت تولید روزانه یک الی ۲ تن محصول و با اشتغالزایی ۱۲ نفر مشغول به کار است.