رئیس ستاد انتخابات استان:
می توان با مشارکت مردم آگاهانه بسیاری از چالشها را به فرصت تبدیل کرد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ علی شعبانی روز دوشنبه ۸ آبان ماه در نشست کارگروه راهبردهای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، رفتارهای مردم را به دو دسته مشارکت سیاسی و بیگانگی سیاسی تقسیم کرد و گفت: بیگانگی سیاسی به معنای انفصال عینی و ذهنی افراد و قطع ارتباط ذهنی عاطفی، حمایتی و ارتباطی آنها با سیستم و حاکمیت است و حتی گاهی ممکن است رفتار اعتراضی هم داشته باشند.
وی افزود: در نظام های جمهوری اصل بر مشارکت سیاسی مردم است و این مشارکت عامل ثبات سیستم و حاکمیت سیاسی است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خاطرنشان کرد: هرچه این مشارکت در انتخابات بیشتر باشد، نظام سیاسی هم باثباتتر است.
وی عنوان کرد: در نظام جمهوری اسلامی از همان ابتدا حضرت امام (ره) همه چیز را به مشارکت مردم گره زدند و مردم اصل و اساس همه چیز هستند.
شعبانی یادآور شد: در طول این ۴۴ سال مردم در تمام عرصهها حضور داشتهاند و هرجا تهدید و چالشی ایجاد شده این چالشها با حضور گسترده مردم تبدیل به فرصت شده است.
وی در ادامه به ضرورت نهادینه شدن مشارکت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت: بخش مهمی از این مشارکت نهادینه شده مستلزم آموزش و ارتقای آگاهیهای سیاسی و اجتماعی مردم در عرصههای مختلف است.
رئیس ستاد انتخابات استان عنوان کرد: تداوم این آموزشها می تواند به تغییر رفتار دائمی و نهادینه شده در افراد بیانجامد و آثار آن از اهرم تبلیغ بسیار گستردهتر و دائمیتر است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استان کرمانشاه با چالشهای بسیاری روبروست در ادامه افزود: در کنار این چالشها، استان کرمانشاه از ظرفیتها و فرصتهای بیشماری هم برخوردار است که بسیاری از مسائل و مشکلات با مشارکتهای نهادینه شده، عالمانه و آگاهانه و گسترده مردم قابل حل است.
وی رای مردم را معیار اصلی انتخاب نامزدها دانست و گفت: مردم اگر به دنبال تحول هستند میتوانند با مشارکت آگاهانه به انتخاب افراد توانمند کمک کنند.