ارمغان سفر استاندار کرمانشاه برای مردم سرپل ذهاب چه بود؟
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه در نشست شورای اداری شهرستان سرپل ذهاب که با حضور معاونین استاندار و مدیران دستگاههای مختلف برگزار شد؛ عنوان کرد: انقلاب اسلامی یک نعمتهای کم نظیر الهی است که به برکت خون شهدا و حضور همیشگی مردم، پایدار و مقتدر باقی مانده است.
وی افزود: این ایام شاهد جلوه تازهای از اقتدار ایران در منطقه و درهم کوبیدن لانه های فتنه در شرق و غرب کشور هستیم.
استاندار کرمانشاه اظهار کرد: در دوران رژیم سابق با دستور یک کارشناس خارجی، بزرگترین پروژههای رفاهی برای آن ها فراهم می شد و عملا همه امورات کشور با آمریکا و انگلیس هماهنگ می شد.
وی افزود: امروز ایران اسلامی نه تنها از آن وابستگیها و فرمانبری ها رهایی یافته بلکه با اقتدار از جنوب و شمال و از همین کرمانشاه قهرمان، دشمنان تکفیری و عوامل صهیونیسم را نابود می کند و این پیروزی ها در سایه امنیت و اقتدار کشور، فراهم شده است.
مدیر ارشد استان افزود: با درایت امام خمینی (ه) پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نوع نظام به رفراندوم گذاشته شد و مورد تائید میلیون ها نفر قرار گرفت که این کار در دنیا بی نظیر است.
وی ادامه داد: به برکت جمهوری اسلامی تاکنون به طور میانگین هرسال یک انتخابات در کشور با حضور گسترده مردم برگزار شده است.
صحرایی انتخابات را یک پدیده مبارک و یکی از مهم ترین جلوه های عزت و اقتدار کشور خواند و گفت: همه باید با دغدغه مندی و جدیت برای برگزاری یک انتخابات باشکوه در ۱۱ اسفندماه تلاش کنیم.
وی جشن ها و اعیاد مذهبی را فرصتی برای شادی مردم ایران دانست و گفت: در ایام پیش رو شاهد اعیاد ماه رجب، دهه فجر و ایام شعبانیه هستیم و این مناسبتها فرصتی برای برپایی جشن و سرورهای مردمی است.
صحرایی عنوان کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته در نیمه شعبان در سراسر استان یک مجموعه از پروژههای اجرایی به بهرهبرداری خواهند رسید تا کام مردم در آن ایام شیرین شود.
استاندار کرمانشاه بر ضرورت اهتمام مسئولین در اجرایی شدن آن مصوبات سفرهای شهرستانی تاکید کرد و گفت: مصوباتی که در سفر به شهرستان سرپل ذهاب انجام شد، توسط معاونین استانداری و مدیران ستادی و همچنین فرماندار شهرستان با جدیت پیگیری می شود.
وی افزود: بر اساس جمع بندی های به عمل آمده از سفرهای قبلی، بخش اعظم مصوبات محقق شده و اجرای شدن باقی مانده مصوبات با جدیت در حال انجام است.
صحرایی تامین آب کشاورزی را یکی از اولویتهای اصلی و مهم شهرستان سرپل ذهاب دانست و گفت: برای پیگیری و رفع مشکلات و مسائل حوزه طرح گرمسیری، یک کارگروه چابک تشکیل میشود تا هر چه سریعتر مردم از موهبت های این طرح عظیم بهره مند شوند.
آبرسانی به ۴۵ روستای سرپل تا نیمه شعبان
در ادامه این نشست با تاکید ویژه استاندار در زمینه تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستاهای شهرستان سرپل ذهاب، مصوب شد طرح آبرسانی به ۴۵ روستا تا نیمه شعبان به وسیله آبفا انجام شود که ۸ روستا از این تعداد در سفر دیروز استاندار به بهره برداری رسید. همچنین مصوب شد آبرسانی به بقیه روستاها تا سال ۱۴۰۴ انجام شود.
پیگیری جذب اعتبارات برای دفع فاضلاب و مهار آبهای سطحی شهرک های تازه الحاق شده به شهر سرپل ذهاب دیگر مصوبه این نشست بود که مقرر شد به محض تامین اعتبار این طرح اجرایی شود.
در حوزه آب منطقه ای مصوب گردید آبرسانی به اراضی کشاورزان دشت ذهاب جنوبی و انجام زه کشی اراضی هر چه سریع تر اجرا شود. همچنین مشکلات نیروگاه برقآبی پیران توسط آب منطقهای پیگیری و برطرف گردد.
همچنین با تاکید ویژه استاندار کرمانشاه مقرر شد موضوع تکمیل و بهره برداری از سد هواسان و بهره مند شدن مردم منطقه از منابع آبی آن توسط آب منطقه ای پیگری شود.
آماده سازی زمین ۵۳ هکتاری برای طرح نهضت ملی
در این نشست مقرر شد تا پایان سال جاری مشکل تحویل زمین ۵۳ هکتاری جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع و برای تایید آن در شورای عالی مسکن و شهرسازی کشور اقدام شود. به گونهای که این زمین در نیمه شعبان آماده آغاز عملیات اجرایی گردد. راه و شهرسازی مکلف شد برای شناسایی و تهیه باقی مانده زمینهای مورد نیاز طراح نهضت ملی مسکن اقدام کند.
علاوه بر این مقرر شد سه بلوک مسکن مهر آسیب دیده در زلزله سال ۱۳۹۶ تا نیمه شعبان آماده سازی و تحویل مردم شود.
همچنین مصوب شد راه و شهرسازی و اداره راهداری برای رفع نقاط حادثهخیز محورهای شهرستان و همچنین پیگیری و بررسی اجرای تقاطع غیرهمسطح «کل داوود» اقدام کنند.
احداث نیروگاه برق ۶۰ مگاواتی خورشیدی
استاندار در ادامه این نشست با تاکید بر ضرورت استفاده از انرژی پاک، خواهان تسریع در طرح احداث نیروگاه برق ۶۰ مگاواتی خورشیدی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی شد.
با اجرای این طرح بیش از ۹۰ درصد برق مورد نیاز شهر سرپل ذهاب در داخل شهرستان تامین می شود. در صورت تحویل زمین مورد نیاز، این طرح تا خرداد ماه ۱۴۰۳ وارد مدار می شود.
تکمیل روشنایی معابر خارج از شهر تا قبل از اربعین ۱۴۰۳ از دیگر مصوبات این نشست بود.
احداث بازارچه صنایع دستی در سرپلذهاب
یکی از تاکیدات ویژه استاندار کرمانشاه در این نشست، ایجاد دو بازارچه صنایع دستی در ورودی و خروجی شهر سرپل ذهاب توسط میراث فرهنگی تا پایان سال بود.
شهر سرپلذهاب در مسیر راه کربلا قرار دارد و در ایام اربعین و دیگر فصول سال دارای رونق گردشگری بسیاری است.
همچنین مبلغ دو میلیارد تومان برای ساماندهی طرح گردشگری پیران در نظر گرفته شد. آبشار پیران یکی از مهم ترین مقصدهای گردشگری غرب استان است.
احداث ناحیه صنعتی 42 هکتاری در سرپلذهاب توسط شرکت شهرک های صنعتی، احداث زمین چمن مصنوعی روستایی، صدور مجوز ایجاد مرکز نمایشگاهی در سرپل ذهاب، پیگیری اموال سرقت شده مجموعه سراب گرم و آماده سازی این ارودگاه، اختصاص سه میلیارد تومان برای تکمیل هنرستان البرز و … از دیگر مصوبات مهم و دستاوردهای سفر استاندار برای شهرستان سرپل ذهاب بود.