سازمان هاي مردم نهاد نبايد اهداف خيرخواهانه خود را فراموش كنند.
رادفر دبير خانه تشكل هاي مردم نهاد استان كرمانشاه : سازمان هاي مردم نهاد نبايد اهداف خيرخواهانه خود را فراموش كنند.
همايش هم انديشي و تدبير به مناسبت روز ملي تشكل ها و مشاركت مردمي در روز يكشنبه 22 مردادماه 96 با حضور دكتر عبدالرضا رادفر دبير خانه تشكل هاي مردم نهاد استان كرمانشاه ،گودرزي مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمانشاه، مهندس مصطفايي مدير كل ستاد ملي بازآفريني شهري پايدار وزارت راه و شهرسازي و مرادي فر معاون پيشگيري از وقع جرم دادگستري كل استان كرمانشاه در سالن شهداي دولت استانداري برگزار گرديد.
عبدالرضا رادفر دبير خانه تشكل هاي مردم نهاد استان كرمانشاه با تبريك روز ملي تشكل ها و مشاركت مردمي و تقدير از حضور همه كساني كه دعوت خانه تشكل هاي استان و دفتر امور اجتماعي و فرهنگي را پذيرفته اند گفت : اين مراسم را به فال نيك ميگيريم و ضمن قدرداني از همه ادارت و افرادي كه زمينه برگزاري اين مراسم را مهيا نمودند از همه سمن هايي نيز كه از سراسر استان و عليرغم گرماي هوا در اين مراسم حضور پيدا كردند تقدير و تشكر مينمايم.
رادفر با بيان اينكه این گونه همایشها در دستیابی به روح همگرایی و تعاون و تبیین رویکردهای مشارکت عمومی در شناسایی و راه حل برون رفت از آسیبها ؛ کاستیها ؛ ریختگیهای اجتماعی و فرهنگی نقش بسیار موثری را ایفا مي كند گفت : ما اعضای سازمان هاي مردم نهاد نیاز آشکاری به مشارکتهای گوناگون داریم به ویژه نیاز به مشارکت در ایجاد فضای گفتگو و تبادل نظر و انتقال تجربه در حوزه ی مشارکت های اجتماعی و درون گروهی كه شايد پيش نياز هر كار گروهي و جمعي مي باشد.
رادفر با بيان اينكه جهان امروز جهان مشارکتیست و جهان پر هیز از فردگرایی گفت : ضروری است که مردم با پشتوانه ی کهن آرمانی و میراثهای معنوی در عرصه ی مشارکتها سنتی ؛با هم اندیشی هایی از این دست به زمینه های مناسب و روز امد تر رویکردهای مشارکت نایل شوند تا بازوان توانمندی در زوایای گوناگون هم یاری ؛ با ساختار سازمانی دولت و حکومت باشند .
ايشان با اشاره به اينكه سازمانهای مردم نهاد با منشی خیر خواهانه و خدا پسندانه و رفتاری ایثار محور به دنبال ارتقاء سطح فرهنگي و اجتماعي جامعه خود مي باشند گفت : پسندیده است که سازمان هاي مردم نهاد تلاش کنند که در همه جهات به استقلال بنیه های مالی وبرنامه های خود توجه داشته باشند و با ایجاد شبکه های همسو در زمینه سازی بستر های توسعه ؛ گره گشای مسائل اجتماعی باشند و هم دوش با ساير بخش ها براي پيشبرد راهبردهای کلان دولت موثر و توانمند باشند .