جشن روز خبرنگار در کرمانشاه برگزار شد.
جشن روز خبرنگار در کرمانشاه برگزار شد.
اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه در مراسم تجليل از خبرنگاران يرتر استان، خبرنگاری را شغلی شرافتمندانه عنوان کرد و افزود: شغلی که وظیفه اصلی آن کمک به تعالی انسانها و اصلاح اندیشه، بینش و رفتار انسانهاست اهمیتی چند برابر پیدا خواهد کرد و خبرنگار استحقاق تکریم و بزرگداشت را دارد.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به شرایط استان عنوان کرد: کرمانشاه اگرچه مسیر درخشان و پرافتخاری را طی نموده، اما این استان با وضعیت مطلوب فاصله دارد و کسانی که در حوزه رسانه و آگاهی بخشی فعالیت میکنند، می توانند نقش مؤثری در توسعه استان ایفاء کنند.
رازانی همچنین با بیان اینکه نباید فضای یأس را در جامعه حاکم کرد، گفت: باید جوانان ما خود را تقویت کنند تا بتوانند در جامعه به خوبی نقش ایفا کنند.
وی وضعیت معدل دانش آموزان دوره متوسطه در استان را نامطلوب دانست و گفت: میانگین معدل دانش آموزان سال سوم متوسطه در استان کرمانشاه کمتر از 12 است که بسیار نامطلوب است و نتیجه این روند نمی تواند به شکل گیری یک نسل توانمند بینجامد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت رسانه ها در ایجاد امید در جامعه اظهار کرد: رسانه ها و خبرنگاران با انتقال واقعیت ها به جامعه به ویژه نسل جوان امیدواری دهند.
رازانی افزود: مسئولان استانی نیز وظیفه جذب منابع و فراهم کردن زمینه پیشرفت را بر عهده دارند و در این مسیر باید خبرنگاران نقاط ضعف را به آنان منعکس کنند.
وی با استقبال از نقد منصفانه رسانه ها، تاکید کرد: من به عنوان نماینده دولت در استان حامی وضعیتی هستم که رسانه ها نقاط ضعف را به خوبی منعکس کنند ودر مقابل ما نیز انتظار داریم که رسانه ها به خاطر جاذبه های خبری، واقعیت ها را به نحوی دیگر منتقل نکنند، بلکه واقعیت ها را به درستی و دقیقا به همان شکلی که هست منعکس نمایند.
رازانی گفت: نباید قلم و رسانه را به توهین و عصبانیت آلوده کنیم، گاهی می بینیم که برخی در سرمقاله های خود با عصبانیت صحبت می کنند که این موضوع درست نیست.
وی با بیان اینکه خواننده امروز نیت ها را می فهمد و با آگاهی مسائل را دنبال می کنند، افزود: ما مسئولان در شرف و معرض خطا هستیم و رسانه ها به عنوان یک آینه برای ما عمل می کنند.
این مراسم با همکاری استانداری، خانه مطبوعات و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار و از فعالین رسانه ای تقدیر شد.