+ 0 -
ADA

اولین مرکز TC غرب کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود.

اولین مرکز TC غرب کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود.


امید قادری مدير كل بهزيستي استان كرمانشاه در نشست خبری که به مناسبت هفته بهزیستی(24 تا 31 تیر) برگزار شد از افتتاح اولین مرکز TC غرب کشور در کرمانشاه همزمان با هفته بهزیستی خبر داد .

امید قادری  مدير كل بهزيستي استان كرمانشاه در نشست خبری 25 تیر ماه 96 که به مناسبت هفته بهزیستی(24 تا 31 تیر) برگزار شد، با تبریک این هفته، گفت: بهزیستی از سال 1359 در کشور کار خود را آغاز کرده و خدمات بسیار متنوعی را به بخش عظیمی از اجتماع ارائه می‌دهد.

وی به تدوین برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود: در این برنامه بیشترین وظایف بر دوش سازمان بهزیستی قرار داده شده و به نوعی بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی معرفی شده است.

قادری ابراز امیدواری کرد: با تحقق برنامه ششم توسعه شاهد تحول درحوزه اجتماعی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی باشیم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه از افتتاح چندین پروژه در هفته بهزیستی خبر داد و اظهار کرد: یکی از پروژه‌های بهزیستی که در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد مرکز TC است که در این مرکز روش جدید درمان اعتیاد ارائه می‌شود.

قادری افزود: در این مرکز تاکید بر درمان اجتماع محور است و فرد مدت طولانی‌تری در مرکز اقامت دارد و در آنجا آموزش‌های مهارتی و اشتغال به او آموزش داده می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه همچنین از افتتاح مرکز جدید سالمندان در هفته بهزیستی خبر داد و اظهار کرد: این مرکز با هزینه خیرین ساخته شده است.

وی افزود: همچنین در این هفته مرکز مشاوره تخصصی کودک نیز افتتاح می‌شود که مشاوره‌های لازم را به کودکان می‌دهد. دو مرکز مشاوره جدید نیز در این هفته افتتاح خواهد شد.

قادری همچنین از افتتاح شش اورژانس اجتماعی در استان همزمان با 140 شهر کشور بصورت ویدئو کنفرانس خبر داد و اظهار کرد: در هفته بهزیستی اورژانس اجتماعی بصورت همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهور در 140 شهر کشور افتتاح می‌شود.

وی افزود: در استان کرمانشاه نیز در این برنامه افتتاح اورژانس اجتماعی در شش شهرستان سنقر، صحنه، هرسین، جوانرود، پاوه و گیلانغرب را خواهیم داشت.

قادری با بیان اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در سال جاری برای شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت است، گفت: از سال آینده راه اندازی این مراکز در شهرهای زیر 50 هزار نفر پیگیری می‌شود.

وی افزود: در تلاش هستیم که سه شهر روانسر، دالاهو و قصرشیرین که فاقد اورژانس اجتماعی هستند نهایتا در پایان سال جاری یا اوایل سال آینده صاحب این مرکز شوند.

قادری یادآور شد: قرار است در 30 شهر محروم کشور نیز مرکز "خدمات جامع بهزیستی" راه اندازی شود که خدمات این مرکز در زمینه‌های مختلف ویژه‌تر است و در استان کرمانشاه راه‌اندازی این مرکز در شهرستان ثلاث باباجانی در نظر گرفته شده که در هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه به موضوع کودکان کار اشاره کرد و افزود: در همه جای دنیا وجود کودکان کار واقعیتی انکار ناپذیر است.

کیلینیک‌های "کنترل خشم" در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

قادری در ادامه با بیان اینکه سلامت هر فرد ابعاد مختلفی دارد، گفت: در کنار سلامت جسم، سلامت روان و سلامت اجتماعی افراد نیز اهمیت دارد و باید به آن پرداخته شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به افزایش آسیب‌های اجتماعی در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: این امر موجب شده تا در سالهای اخیر، سلامت اجتماعی جامعه در معرض تهدید قرار گیرد و انتشار اخبار ناگوار در این زمینه نیز موید آن است.

قادری با بیان اینکه پرداختن به سلامت اجتماعی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در اولویت این برنامه تقویت عملکرد اورژانس اجتماعی است که بتواند اقدامات مداخله‌ای موثرتری در بحث‌هایی مانند همسر آزاری و یا کودک آزاری داشته باشد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: در همین راستا در حوزه پیشگیری نیز برنامه‌هایی داریم و پایه کار فرهنگی است که رسانه‌ها و سایر نهادهای فرهنگی نیز باید پای کار بیایند.

قادری از راه‌اندازی کیلینیک‌های "کنترل خشم" در استان با همکاری دستگاه قضایی خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این کیلینیک‌ها که به افراد شیوه کنترل خشم را یاد خواهد داد، کارگاه های مهارت‌های پیش از ازدواج و مشاوره طلاق و نیز کارگاه آموزش مهارت‌های زندگی نیز برپا می‌شود.

شهر کرمانشاه مناسب استفاده معلولین نیست.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه مناسب‌سازی ساختمان ها و معابر و سایر زیرساخت‌های شهری برای استفاده معلولین و جانبازان در کشور وضعیت خوبی ندارد، گفت: در استان اقداماتی صورت گرفته اما کماکان با استانداردها در این زمینه فاصله داریم.

قادری افزود: متاسفانه حتی ساختمان‌های خود بهزیستی نیز مناسب سازی نشده و در همین راستا کار را از سال گذشته شروع کردیم و در حال حاضر ساختمان بهزیستی برخی شهرستان‌ها مناسب سازی شده است.

این مسئول یادآور شد: یکی از نهادهای مسئول در زمینه مناسب‌سازی شهرداری است و ما از شورای شهر قبلی گلایه داریم چرا که همکاری مناسبی در این زمینه نداشتند و از شورای جدید می‌خواهیم بیشتر در این زمینه فعالیت داشته باشند.

قادری افزود: 17 درصد منابع شهرداری باید صرف رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی مانند معضل کودکان کار و اعتیاد شده و یا صرف ساخت گرمخانه و مکان نگهداری معتادان متجاهر و مناسب‌سازی معابر شود که در این زمینه شورای شهر قبلی همکاری خوبی نداشتند و از شورای شهر جدید و شهرداری کرمانشاه می‌خواهیم در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

600تا 1400 معتاد "متجاهر" در استان داریم .اردوگاه بزرگتری می خواهیم

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به واگذاری اردوگاه ماده 16 به بهزیستی، گفت: امسال بر اساس مصوبه شورای اجتماعی کشور اداره و مدیریت اردوگاه ماده 16 از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به بهزیستی سپرده شد.

قادری با بیان اینکه عمق اعتیاد در استان زیاد است، گفت: شاید شیوع اعتیاد در استان ما به نسبت برخی استان‌های دیگر کم باشد، اما عمق اعتیاد در استان ما زیاد است و معتاد متجاهر زیاد داریم که باید برای تامین مکانی جهت نگهداری آنها فکری شود.

این مسئول با بیان اینکه تعداد دقیق معتادان مشخص نیست، گفت: برآورد ما  این است که در کرمانشاه بین 600 تا 1400 معتاد متجاهر داشته باشیم و این درحالیست که ظرفیت اردوگاه ماده 16 بر اساس استانداردها 100 نفر است.

وی افزود: نیاز به اردوگاه خوب و با ظرفیت بالای یک ضرورت برای استان است و در این زمینه باید شهرداری کرمانشاه پای کار بیاد تا بتوانیم معتادان متجاهر شهر کرمانشاه را جمع آوری کنم.

قادری با اشاره به اقدامات مثبت سپاه پاسداران در زمینه ورود به مقوله مبارزه با اعتیاد، گفت: سپاه در چند محله آلوده شهر کرمانشاه کار مقابله با اعتیاد را شروع کرده و تلاش داریم از سپاه در زمینه ساخت اردوگاه نیز کمک بخواهم.

 37 دختر"فراری" سال گذشته تحت مراقبت بهزیستی بودند.

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه دختران فراری در جامعه یک نوع آسیب اجتماعی محسوب می شوند، گفت: ابزاری که در این زمینه بکارگیری می‌شود اورژانس اجتماعی و مراکزی مانند خانه امن زنان و دختران است.

وی با بیان اینکه 37 مورد دختر فراری در استان در سال گذشته از خدمات بهزیستی بهره‌مند شدند، گفت: این دختران در خانه سلامت تحت نظر مددکار و مشاور نگهداری می‌شوند و با خانواده آنها تماس گرفته شده و در صورت رفع مشکلات به آغوش خانواده برگردانده می‌شوند.

قادری تصریح کرد: اگر تهدید برای این دختران وجود داشته باشد تا زمان رفع تهدید تحت پوشش بهزیستی خواهند ماند و هستند مواردی که چندین سال است تحت مراقبت بهزیستی هستند.

وی افزود: این دختران کمک هزینه دریافت کرده و اگر شرایط ازدواج برای آنها مهیا شود، بهزیستی کمک هزینه ازدواج نیز در اختیار آنها قرار می‌دهد.