+ 0 -
ADA

استاندار کرمانشاه:

موزه دفاع مقدس کرمانشاه باید در شأن رشادت‌های رزمندگان و محل تردد کاروان‌های راهیان نور تکمیل شود/ اجرای باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه برای میزبانی از راهیان نور شتاب می‌گیرد


استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تسریع در روند تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس استان، این مجموعه را یادمانی برای ثبت رشادت‌ها و ایثارگری‌های مردم کرمانشاه دانست و خواستار همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای آماده‌سازی آن جهت بهره‌برداری و میزبانی از کاروان‌های راهیان نور شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی، در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه باغ موزه دفاع مقدس استان تأکید کرد و گفت: این مجموعه به عنوان یادمان رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان استان، باید در شأن جایگاه والای دفاع مقدس و مناسب حضور و بازدید کاروان‌های راهیان نور آماده شود.

وی با اشاره به نقش مهم این پروژه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: موزه دفاع مقدس کرمانشاه ظرفیت ارزشمندی برای معرفی افتخارات مردم این استان دارد و لازم است با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، روند تکمیل آن با جدیت دنبال شود.

استاندار کرمانشاه از همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان آب، برق و گاز قدردانی کرد و افزود: انتظار می‌رود بر اساس تعهدات اعلام‌شده، اقدامات لازم برای فراهم شدن زیرساخت‌ها انجام شود تا ایثارگران، زائران و عموم مردم بتوانند از این مجموعه بهره‌مند شوند.

دکتر حبیبی بر نقش شهرداری در اجرای محوطه‌سازی، زیباسازی و فضای سبز این مجموعه تأکید کرد و گفت: این اقدامات باید همزمان با تکمیل فاز نخست پروژه انجام شود تا موزه در زمان بهره‌برداری، شرایط مناسبی برای استقبال از بازدیدکنندگان داشته باشد.

وی با اشاره به ضرورت ساماندهی مسیرهای دسترسی و اهمیت موقعیت این پروژه، خاطرنشان کرد: با توجه به تردد بالای مردم و همچنین اجرای طرح نهضت ملی مسکن در این محدوده، این مجموعه دارای کارکردی چندمنظوره است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار کرمانشاه خواستار پیگیری تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه شد و گفت: سازمان برنامه و بودجه استان بررسی‌های لازم را انجام دهد تا در چارچوب منابع موجود، حمایت‌های لازم برای تسریع در اجرای فاز نخست و آماده‌سازی این مجموعه صورت گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با ادامه همکاری دستگاه‌های مختلف، جلسه آینده به برنامه‌ریزی برای افتتاح این پروژه اختصاص یابد.