+ 0 -
ADA

دیدار چهره‌به‌چهره استاندار کرمانشاه با مردم؛ صدور دستورات فوری برای حل مشکلات؛

دکتر حبیبی: ارتباط مستقیم با مردم بهترین راه حل مسائل واقعی جامعه است/ تأکید بر تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات مورد درخواست مردم


استاندار کرمانشاه، امروز شنبه با حضور در دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری، میزبان جمعی از شهروندان استان بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، این دیدار در فضایی صمیمی و چهره‌به‌چهره برگزار شد و مردم فرصت یافتند دغدغه‌ها و درخواست‌های خود را مستقیماً با استاندار در میان بگذارند.

در این جلسه، مشکلات مطرح شده عمدتاً مرتبط با رونق کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری، تولید، مسائل اقتصادی و معیشتی، نهضت ملی مسکن و اشتغال بود.

دکتر حبیبی پس از شنیدن سخنان شهروندان، دستورات لازم را برای بررسی و حل سریع مشکلات صادر کرد.

برای پیگیری دقیق‌تر درخواست‌ها، جمعی از مدیران  از جمله سرپرست معاونت اقتصادی استانداری، مدیر کل بازرسی استانداری کرمانشاه، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان و مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری نیز حضور داشتند و پاسخگوی مراجعان بودند و همچنین برخی مدیران دستگاه های اجرایی نیز با تماس تلفنی دستورات استاندار کرمانشاه برای حل مسائل و مشکلات مردم را دریافت کردند.

استاندار کرمانشاه در جریان این دیدارها با تأکید بر ضرورت ارتباط مستقیم، بی‌واسطه و مستمر مدیران با مردم اظهار کرد: دیدارهای چهره‌به‌چهره با شهروندان، بهترین مسیر برای شناسایی دقیق مشکلات، تصمیم‌گیری واقع‌بینانه و حل مسائل واقعی جامعه است و این روند با جدیت در استان ادامه خواهد داشت.

 وی افزود: هدف از این نشست‌ها، شنیدن بدون واسطه مطالبات مردم و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برای پاسخگویی سریع و مؤثر است.

وی افزود: در دیدار امروز، ۱۱ نفر از هم‌استانی‌ها در حوزه‌های اقتصادی، بانکی، مسکن، خدمات رفاهی و مسائل روستایی مشکلات خود را مطرح کردند که بخش عمده‌ای مربوط به تسهیلات بانکی و وام‌ها بود.

 استاندار کرمانشاه با اشاره به دغدغه‌های مردم گفت: انتظار به‌حق مردم این است که سیستم بانکی همکاری بیشتری داشته باشد و فرآیند پرداخت تسهیلات روان و تسریع شود.

مدیر ارشد استان مسکن ملی را از دیگر محورهای مهم این نشست عنوان و تصریح کرد: متقاضیان گلایه‌هایی درباره میزان آورده، نحوه اطلاع‌رسانی و روند پیشرفت پروژه‌ها داشتند. بر این اساس، دستور داده شد شورای مسکن استان با حضور مدیران مرتبط و نمایندگان متقاضیان تشکیل شود تا مسائل به‌صورت شفاف و نزدیک بررسی شود.

 وی همچنین از بازدید میدانی پروژه‌های مسکن ملی خبر داد و تأکید کرد که شخصاً روند پیشرفت پروژه‌ها را بررسی خواهد کرد تا موانع برطرف و اجرای پروژه‌ها شتاب بگیرد.

استاندار کرمانشاه به اهمیت خدمات رفاهی بین‌راهی نیز اشاره کرد و گفت: استان به‌عنوان مسیر ترانزیت و محور کاروان‌های اربعین، نیازمند خدمات رفاهی کامل است. هم‌اکنون حدود ۴۰ مجتمع فعال وجود دارد که خدماتی از جمله نانوایی، رستوران و سوخت‌رسانی ارائه می‌دهند و مشکلاتی مانند تأمین آب و افزایش سهمیه سوخت پیگیری می‌شود.

 دکتر حبیبی به تعاونی دهیاران نیز اشاره کرد و افزود: این تعاونی ظرفیت ارزشمندی برای اجرای پروژه‌های خدماتی، رفاهی و عمرانی در روستاهاست و اختلاف‌نظر میان دستگاه‌ها در همان جلسه تلفنی پیگیری شد تا مشکل در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل شود.

 استاندار کرمانشاه  با تأکید بر نقش کلیدی این نشست‌ها در بهبود عملکرد مدیریتی گفت: ارتباط مستقیم با مردم باعث می‌شود مدیران از نزدیک در جریان مسائل قرار گیرند و تصمیم‌ها بر اساس واقعیت‌های موجود اتخاذ شود. وی تأکید کرد که همه امکانات و ساختارهای اداری برای خدمت به مردم ایجاد شده و فلسفه وجودی مدیران، حل مشکلات آنان است.