جلسه شورای آرد و نان شهرستان در سرپل ذهاب برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری سرپل ذهاب، فرماندار سرپل ذهاب صدراله بابلی در این جلسه اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع ، ساعت کاری ، کیفیت نان و رعایت موارد بهداشتی در نانوایی ها در اولویت کار خبازان باشد.
وی با تاکید بر اینکه کارنامه خبازی ها در بحث تراکنش هفتگی چک شود،گفت: در یک ماه اخیر ۸۰ واحد صنفی بازدید و ۵ واحد صنفی جریمه و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
فرماندار شهرستان ضمن تاکید بر ارتقاء مرغوبیت و کیفیت پخت نان گفت: کیفیت نان در بعضی از نانوایی ها غیر قابل قبول و اصلا پذیرفتنی نیست لذا نظارت و بازرسی بیشتر بر عملکرد نانوایی ها و ارتقاء کیفیت نان و همچنین برگزاری جلسات آموزشی برای متصدیان نانوایی ها در خصوص سامانه نانینو در اولویت باشد.
بابلی تصریح کرد: تعداد ۲ کارخانه آرد در سرپل ذهاب مشفول فعالیت و برقرار است که ظرفیت خوبی برای سرپل ذهاب و شهرستان های همجوار به شمار می رود.
وی ادامه داد: ادارات جهاد کشاورزی ، صنعت معدن و تجارت، غله ، بهداشت و اتحادیه نانوایان شهرستان با نظارت دقیق و مستمر بر توزیع آرد خام در تامین نان با کیفیت ، در جهت جلب رضایت آحاد مردم تلاش کنند.
ایشان افزود: نظارت ها باید در سطح خبازی های سرپل ذهاب بیشتر شود و و لازمه ی نظارت استمرار داشتن است، همچنین خبازی های سطح شهر باید در موعد مقرر شروع به کار کنند و کوتاهی از هیچ خباری پذیرفتنی نیست.
فرماندار شهرستان در این جلسه گفت: دوره های آموزشی در بحث پخت نان برای متصدیان خباری ها در اولین فرصت با هماهنگی فنی و حرفهای برگزار شود ، همچنین در موضوع بهداشت ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان در اولین فرصت با اکیپ مخصوص وضعیت بهداشتی خباری ها را مورد بررسی قرار دهند.
وی تاکید کرد: در اولین فرصت خبازی هایی که اقدام به فروش آرد در سایت مجازی دیوار میکنند به شدت برخورد قضایی و خبازی آنها پلمپ شوند.
وی افزود: جهت جلوگیری از عرضه غیرقانونی و خارج از شبکه آرد، لازم است بازرسی های اتحادیه از واحدهای خبازی به صورت مستمر و مضاعف صورت پذیرد، لذا در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری هیچ گونه کوتاهی قابل قبول نیست.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰ هزار تن جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.