نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



در سرپل‌ذهاب صورت گرفت : دیدار مسئولین با خانواده های معظم شهدای شهرستان


جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در معیت فرماندار ، فرمانده سپاه و جمعی از مدیران سرپل‌ذهاب با چند تن از خانواده های معظم شهدای شهرستان دیدار و آنها را مورد تفقد و دلجویی خود قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری سرپل ذهاب، جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در معیت صدراله بابلی فرماندار ، فرمانده سپاه و جمعی از مدیران سرپل‌ذهاب با  خانواده های معظم شهیدان اکبر محمدی و ایمان عبدی دیدار و آنها را مورد تفقد و دلجویی خود قرار دادند.

جانشین فرماندهی سپاه استان در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهارداشت : شهادت در کلام پیامبر اسلام بهترین و بالاترین نوع مرگ است و بهترین پاداش الهی برای بندگان خاص خداوند می باشد .

سردار مسعود قنبری افزود : شهدا تقیه الهی پیشه کردند و به دفاع از انقلاب و اسلام و ناموس وطن به ندای پیرفرزانه انقلاب لبیک گفته و جان شیرین خود را تقدیم نمودند و امنیت و آرامش را برای کشور به ارمغان آوردند .

وی تصریح کرد : خانواده شهدا برگردم همه ما حق دارند و خدمت به خانواده معظم شهدا وظیفه یکایک مسئولین است .

در این دیدار یادو خاطره شهدا گرامی داشته شد و با اهدای لوح تقدیر از خانواده‌های معظم شهدا تجلیل بعمل آمد .

صدراله بابلی در این دیدار گفت:امروز بسیاری از کشورهای نظام سلطه که بر ما می تازند و ما را تحریم و محدود می کنند، تمام مشکلشان این است که چرا ما منادی فرهنگ اهلبیت علیهم السلام هستیم؛ این فرهنگ ایثار و شهادت از همان ابتدا نگاه به مظلومان عالم و مقابله با استکبار و ظلم را پیشه خود کرده و همیشه هم در این مسیر حرکت کردن هزینه داشته است.

وی در ادامه افزود:همه ما وظیفه داریم برای خدمت به مردم به ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران تلاش مضاعفی داشته باشیم تا بخش کوچکی از دین خود به آنها را ادا کنیم.



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا