
تجلیل از سبزپوشان نیروی انتظامی به پاس همراهی در برگزاری مراسمات شهرستان سرپلذهاب
به گزارش روابط عمومی فرمانداری سرپل ذهاب،صدراله بابلی فرماندار سرپلذهاب در این مراسم گفت: مقوله امنیت، جزو آموزه های قرآن مجید است، و همچنین در کشور ما ، با نیروهای مقتدر، دارای عزت نفس انتظامی امنیت عمومی حاکم است.
وی افزود: ایجاد امنیت فردی،اجتماعی،اخلاقی، روحی و روانی، جزء ماموریت های نیروی انتظامی است و نیروی انتظامی شعار "در خدمت مردم و با مردم ، پشتیبانمردم" جزو فعالیت های ذاتی خود قرار می دهد.
فرماندار شهرستان بیان کرد: یکی از شاکله های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران، همین نیروهای مسلح هستند، سپاه، ارتش، انتظامی، با همین مَنش مردم داری، در میان مردم قرار گرفتن باعث تبادل اطلاعات و ایجاد امنیت در منطقه شده اند.
وی گفت: اگر امنیت عمومی در جامعه وجود نداشته باشد، بالندگی و پیشرفت، توسعه و ... وجود ندارد، لذا هر روز ما، روز نیروی انتظامی است.
وی با اشاره به تلاش ها و ماموریت های نیروی انتظامی در ایام اربعین امسال گفت: توانمندی انتظامی شهرستان در ایجاد امنیت نشان از اقتدار و صلابت است، همچنین این اقتدار در زمان اغتشاشات سال گذشته برای عده ای واهمه ایجاد کرد.
فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب سرهنگ نوذر شاه حسینی در ادامه گفت: نیروی انتظامی در راستای امنیت عمومی و اجتماعی و پاسداری از ارزشهای عرصه عمومی جامعه شهدای زیادی تقدیم کرده است و سال گذشته نیز در جریان اغتشاشات نیز با تمام وجود برای پاسداری از امنیت عمومی جامعه شهدای زیادی را تقدیم کرد.
وی با بیان اینکه ایجاد امنیت بدون مشارکت و همراهی مردم با پلیس میسر نمی شود، گفت: مردم در ایجاد امنیت نقش موثری دارند و نیروی انتظامی به عنوان حافظ امنیت همواره در کنار مردم بوده است.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰ هزار تن جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.