+ 0 -
ADA



فرماندار روانسر: توسعه ورزش مستلزم ارتقا شاخص های اقتصادی و اجتماعی در جامعه است.


آیین اختتامیه المپیاد ورزشی محلات شهری و روستایی استان کرمانشاه به میزبانی شهرستان روانسر برگزار شد .

 

فرماندار روانسر در آیین اختتامیه این المپیاد گفت: توسعه ورزش مستلزم ارتقا شاخص های اقتصادی و اجتماعی در جامعه است.

سعدی مصطفی زاده افزود: توسعه ورزش بر اساس رویکرد علمی یک ضرورت است در بیانیه گام دوم انقلاب نیز بر این موضوع تاکید شده است.

وی با بیان اینکه  حوزه های ورزش و جوانان دو مقوله مهم هستند که برای رسیدن به توسعه باید به آنها توجه شود تصریح کرد: ورزش اثرات مثبتی بر جامعه دارد و موجبات پویایی وشادابی نسل جوان و نیروی انسانی کشور را فراهم خواهد کرد.

فرماندار روانسر اظهار کرد: شهرستان روانسر ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی در حوزه ورزش و جوانان دارد که باید با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

مصطفی زاده ادامه داد: کمبود امکانات در سالن های ورزشی، نبود سکوی  تماشاگر در زمین فوتبال این شهرستان و کمبود بودجه و اعتبارات هیئت های ورزشی از مهمترین مشکلات بخش ورزش این شهرستان است.

وی افزود: در آستانه برگزاری راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات دوم اسفند ، حضور پرشور و گسترده مردم موجب یاس و نامیدی دشمنان خواهد شد و جوانان کشور در این عرصه سرنوشت ساز خواهند بود.

 این المپیاد در پنج رشته طناب زنی ، دو صحرانوردی ،پینگ پنگ ، والیبال 3 نفره و  قلان و با حضور ورزشکارانی از  14 شهرستان استان برگزار شد.

در این المپیاد از هر شهرستان 17 نفر شرکت کننده حضور داشتند.

 

 

 



اوقات شرعی
آب و هوا