نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

فرماندار کرمانشاه:

لایه‌های پنهان فضای مجازی نباید دور از توجه والدین قرار گیرد


فرماندار کرمانشاه با بیان توسعه روزافزون فضای مجازی گفت: لایه‌های پنهان و پیچ در پیچ فضای مجازی که گاهی تهدیدات جدی برای جوانان ما محسوب می‌شود نباید دور از توجه والدین قرار گیرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کرمانشاه، محمدرضا آمویی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با موضوع رسانه و فضای مجازی اظهار کرد: استفاده از فضای مجازی در دنیای کنونی به یک عادت تبدیل شده و روز به روز در حال افزایش است اما این ابزار اطلاع‌رسانی نوین، همچون شمشیر دو لبه‌ای است که بهره‌مندی افراطی و بدون دانش کافی از آن می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به ویژه بر روی قشر جوان جامعه برجای گذارد.

وی با بیان اهمیت داشتن دانش نسبت به فضای مجازی و تامین امنیت خود و خانواده از بحث هایی است که باید جدی گرفته شود افزود: برخی از شبکه های اجتماعی در فضاهای مجازی وجود دارد که برای بسیاری از والدین ناشناخته بوده و همین امر موجب می شود که والدین متوجه وجود آنها یا فعالیت فرزندانشان در آنها نباشند.

فرماندار کرمانشاه ادامه داد: این شبکه‌های اجتماعی که این روزها در کانون توجه کاربران از جمله قشر جوان قرار گرفته‌اند بر مبنای تشکیل اجتماعات آنلاین فعالیت می‌کنند و هر کدام دسته‌ای از کاربران اینترنتی با ویژگی خاصی را گرد هم می‌آورند.

آمویی تاکید کرد: در زمان حاضر ما با جوانانی مواجه هستیم که هیچ شناختی از آنها نداریم که در چه محیط هایی در فضای مجازی همه روزه حضور پیدا می کنند و از این رو باید به اشکال مختف این شناخت را در جامعه و والدین به وجود آوریم.

وی با بیان اینکه گرایش بی‌سابقه مردم به حضور و استفاده از فضای مجازی با توجه به ظرفیت‌ها، خطرات و آسیب‌های آن می‌تواند فرصت و چالش باشد افزود: این امر نیازمند مدیریت صحیح برای تبدیل شدن به یک فرصت خوب برای افراد در حوزه های گوناگون است که در صورت رها شدن نیز می تواند به یک چالش جدی در بخش های مختلف زندگی فردی و اجتماعی تبدیل شود.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون زمان زیادی از اوقات دانش آموزان و جوانان در این شبکه‌ها سپری می شود گفت: لازم است سواد رسانه‌ای و تربیتی ویژه والدین و دانش آموزان در خصوص استفاده از فضاهای مجازی و اجتماعی افزایش یابد تا با مدیریت صحیح در این فضاها فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: ارتقای سواد رسانه‌ای و ارایه آموزش و نگرش صحیح نسبت به مخاطرات فضای مجازی به جوانان با رویکردی دوستانه به ویژه در زمانی که آموزش‌ها مجازی شده‌اند و خانواده‌ها ناچار به اجازه دسترسی به اینترنت به فرزندان خود هستند، از ضروریات تربیتی در خانواده‌ها به شمار می‌رود.

آمویی یادآور شد: از جمله نهادهایی که می تواند در کنار خانواده ها بر افزایش سواد رسانه ای جامعه موثر واقع شود پلیس فتا است که با دایر کردن کلاس های آموزشی مختلف در سطح ادارات و اماکن آموزشی قادر است سطح سواد رسانه ای جامعه را ارتقا دهد.



اوقات شرعی
آب و هوا