
برداشت مرکبات از باغات قصرشیرین آغاز شد
مراد محمودیانفر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین عملکرد محصول مرکبات از باغ های قصرشیرین ۱۵ تُن در هکتار است که به دلیل خشکسالی و شرایط دمایی امسال شاهد افت عملکرد محصول هستیم بطوریکه میانگین تولید در هر هکتار به ۱۰ تُن رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین اظهار کرد: سطح زیرکشت باغ مرکبات بارور در قصرشیرین مربوط به پرتقال قصری، نارنگی پِر، گریپ فروت، نارنج، لیمو، پرتقال نافی و لیمو شیرین است.
محمودیانفر گفت: شهرستان قصرشیرین در مجموع ۸۰۰ هکتار باغ مرکبات دارد که ۵۰۰ هکتار آن بارور و مابقی غیربارور است.
وی اضافه کرد: اکنون محصول پرتقال قصرشیرین با قیمت هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار ریال به صورت سر درختی به فروش میرسد، محصول مرکبات این شهرستان به مصارف داخلی میرسد.
محمودیانفر ادامه داد: محصول پرتقال قصرشیرین با پایه های نارنج و لیمو پیوند شده که مزه خوب و کیفیت عالی دارد همچنین لیمو شیرین تولیدی این شهرستان از نظر اندازه و شکل ظاهری کوچک تر از سایر لیمو شیرین هااست ولی تلخی پس از خوردن ندارد.
به گفته کارشناسان، با توجه به اینکه باغات قصرشیرین به لحاظ بافت خاک فقیر است، توزیع کودها و مواد ریزمغذی یارانه ای بین باغداران می تواند باعث تقویت خاک و در نتیجه افزایش کمی و کیفی محصول باغات این شهرستان شود.
قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه حدود ۳۱ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد.