
رییس ستاد مدیریت و سامان دهی زائران اربعین حسینی در قصرشیرین:
۵۵ هکتار پارکینگ برای استقرار خودروهای زائران در قصرشیرین فراهم شده است
به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد حیدری» جمعه شب در محل پایانه بین المللی مرز رسمی خسروی در جمع خبرنگاران افزود: این پارکینگها در ۱۰ نقطه قصرشیرین واقع شده که از قبل آمادهسازی و بخشی از آنها در مسیر کمربندی قصرشیرین قرار گرفته و تعدادی نیز در داخل شهر ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: همه امکانات و زیرساختهای لازم از جمله نگهبان، ایمنی و روشنایی برای این توقفگاه ها فراهم شده و زائران می توانند با اطمینان خاطر از این مجموعه برای استقرار خودروهای خود استفاده کنند و عازم این سفر زیارتی و معنوی شوند.
سرپرست فرمانداری قصرشیرین در ادامه گفت: همچنین در حال افزایش ظرفیت پارکینگ های موجود در قصرشیرین تا ۸۰ هکتار هستیم ولی ظرفیت موجود پاسخگوی ۵۰ هزار را دارد.
حیدری اضافه کرد: پارکینگ های اختصاصی برای اتوبوس هایی که کار جابجایی زائران را از قصرشیرین به مرز خسروی انجام میدهند نیز فراهم شده است.
وی همچنین از افزایش شمار زائران خبرداد و گفت: ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و ۱۲۰ دستگاه تاکسی کار جابجایی و انتقال زائران را بر عهده دارد.
حیدری تصریح کرد: همچنین خدمات رسانی توسط مواکب و پارکینگ ها زودتر از زمان موعد آغاز پیادهروی های اربعین در قصرشیرین و مرز خسروی شروع شده و ۵۸ گیت ورود و خروج نیز برای خدمات رسانی به زائران پیش بینی شده است.