
تقویت مرکز جامع خدمات سلامت مرز سومار یک ضرورت است
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، «محمد حیدری» در جلسه کارگروه بهداشت و سلامت قصرشیرین با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: سیاست نظام جمهوری اسلامی همواره به ارائه خدمات به دورترین و محروم ترین نقاط است از این رو باید توجه ویژه ای به این مرز مهم و استراتژیک از نظر خدمات بهداشتی و درمانی شود.
وی اظهار داشت: ظرفیت هایی که نظام اسلامی از نظر امکانات بهداشتی در این مرز ایجاد کرده نیازمند تقویت و توسعه است و اگر این بخش از شاخص جمعیتی کمی برخوردار است اما از نظر راهبردی یک مرز مهم در کشور است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم در این نشست گفت: ۱۷ مرکز جامع خدمات سلامت در استان کرمانشاه برای خدمت رسانی به زوار از ورودی شهرستان کنگاور تا مرز خسروی پیش بینی شده است.
دکتر «ابراهیم شکیبا» افزود: این مراکز با پزشک و امکانات بهداشتی و دارویی به طورشبانه روز فعال است.
وی در ادامه گفت: در مرز خسروی یک مرکز جامع خدمات با چهار پزشک داریم که هم اکنون مجهز و آماده بوده و بخش آزمایشگاه آن نیز فعال است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: حدود ۸۰۰ نیرو به منظور ارائه خدمات لازم به زوار اربعین آموزش های لازم را فرا گرفته اند که از این ۵۰۰ نفر نیروی اصلی و ۳۰۰ نفر نیز به صورت ذخیره و رزرو هستند.
دکتر شکیبا گفت: در مجموع شرایط دسترسی زوار عتبات عالیات در استان کرمانشاه برای خدمات بهداشتی و درمانی در مرز خسروی مطلوب و فراهم است.
وی ادامه داد: یک نفر پزشک در مرکز جامع خدمات سلامت بخش سومار مستقر خواهیم کرد که هماهنگی های لازم برای این کار انجام خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه همچنین بر جمع آوری سگ های ولگرد در پایانه خسروی، جمع آوری پسماندهای این مرز، جمع آوری دست فروشان مواد غذایی، نظارتهای بهداشتی بر مواکب تاکید کرد.