
دیدار مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان استان کرمانشاه با فرماندار دالاهو
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دالاهو ؛ صبح امروز دکتر زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه به همراه رییس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان با فرماندار شهرستان دالاهودیدار و در خصوص مسائل کانون گفتگو کردند.
مسعود محنتی فرماندار دالاهو در این دیدار ضمن ابراز تقدیر و تشکر خود از فعالیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان بر اهمیت ویژه نهادهای فرهنگی از جمله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تربیت نسل فرهیخته ، مومن ، با مهارت، پرسشگر و آگاه تأکید نمود و افزود: ما باید نسلی را تربیت و تحویل جامعه دهیم که در برابر چالش ها و آسیبهای اجتماعی حل مسأله داشته باشد و آگاهانه از این آسیبها دوری نماید.
وی در ادامه خواستار اهتمام مجموعه کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان در راستای توسعه فضای کاری کانون و افزایش رغبت اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی موثر شد .
در ادامه مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز در این دیدار به نقش فعالیتهای کانون در ارتقای سطح رشد فرهنگی جامعه و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارتقاء سطح مطالعه و فعالیت های دانش بنیان در شهرستان تأکید نمود.
✅ روابط عمومی فرمانداری دالاهو