یادواره شهدای کارمند درسنقروکلیایی برگزارشد
فرماندار سنقرو کلیایی در مراسم گرامیداشت شهدای کارمند این شهرستان گفت: کارمندان بایستی با الگو قرار دادن راه و رسم شهیدان، خدمت بی منت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
محمد ناصر معصومی زاده با اشاره به فرمایشات مقام معطم رهبری که زنده نگه داشتن یادو خاطره شهدا، کمتر از خود شهادت نیست، اهمیت برگزاری یادواره های شهدا را تشریح کرد و از سرهنگ سالاری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنقر و سایر دست اندرکاران در خصوص برگزاری این مراسم باشکوه قدردانی نمود.
وی زنده شدن روح حماسه در ملت را از برترین نشانه های اثر گذاری شهدا در جامعه ایران اسلامی دانست و گفت: شهادت نهایت یک حماسه و ایثار و پیام آورعزت و سربلندی ملت است.
فرماندار سنقرو کلیایی اهمیت وحدت و همدلی در بین تمامی اقشار، گروه ها و جناح ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: رمز مقاومت و ایستادگی در برابر جنگ نابرابر در مقابل تمام دنیا در 8 سال دفاع مقدس، سلاح ایمان و روحیه وحدت و برادری رزمندگان در این دوران بود.
معصومی زاده مسیررشد و توسعه و موفقیت مسئولین در ارائه خدمت و رسیدن به مقصود اصلی را پیروی از منویات مقام معظم رهبری و راه و رسم شهیدان دانست و گفت: اگر نتوانیم در این مسیر قرار گیریم، شرمنده خون شهدا خواهیم شد و به نظام خیانت کرده ایم.
یک از یادگاران 8 سال دفاع مقدس نیز در این مراسم اهداف قیام امام حسین(ع) را تشریح کرد و گفت: امام حسین(ع) در مسیر احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حفظ اسلام حرکت کرد و به شهادت رسید و امروز مردم با بصیرت ایران اسلامی، پشت سر مقام معظم رهبری و با تاسی از حضرت امام حسین(ع) تمام توطئه های دشمن را یکی پس از دیگر خنثی می کنند.
سردار شاه ویسی بصیرت افزایی، حفظ وحدت و برادری و دوری از هرگونه اختلاف را برای نا امید کردن دشمنان ضروری دانست.
در پایان، با اهداء لوح تقدیر، از خانواده های معظم شهدا و تعدادی از مسئولین قدردانی شد.