کاهش 80 درصدی آمار تصادفات منجر به فوت درسنقروکلیایی
یاور محمدی در همایش همیار پلیس،با تبریک هفته نیروی انتظامی، احترام به قانون و تلاش برای نهادینه شدن آن را در جهت ایجاد نظم و کاهش حوادث ترافیکی و افزایش امنیت در جامعه ضروری است.
وی از زحمات پرسنل راهور و انتظامی قدردانی نمود و گفت: امروز با افزایش جمعیت شهری، تنش ها افزایش یافته و حضور پلیس در سطح شهر برای ایجاد امنیت و نظم ترافیکی بیشتر از گذشته احساس می شود.
فرماندار سنقرو کلیایی همکاری و همیاری مردم با پلیس را برای اجرای هرچه بهتر قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و کاهش خسارت های مالی و جانی مورد تاکید قرارداد.
محمدی ارائه آموزش به دانش آموزان در مدارس و ایجاد آمادگی در آنها برای جامعه پذیری و آشنایی کودکان با قوانین و رعایت نظم و انضباط را برای کاهش تنش ها در آینده ضروری دانست.
رئیس پلیس راهور سنقرو کلیایی هم از ارائه آموزش های قوانین راهنمایی و رانندگی در مدارس، دانشگاهها، حوزه های علمیه و... خبر داد و گفت: کارشناسان راهنمایی و رانندگی در هر ساعت از شبانه روز در راستای پیشگیری و کاهش تصادفات آماده خدمت هستند.
سروان منصور سالار آبادی از مساعدت های فرماندار سنقرو کلیایی در راستای شناسایی نقاط حادثه خیز درشورای ترافیک و کمک برای رفع آنها قدردانی کرد.
وی گفت: با وجود تعداد 20 هزار دستگاه موتورسیکلت درسنقروکلیایی فعالیتهای فرهنگی متنوعی در راستای پیشگیری و جلو گیری از تصادفات در این شهرستان اجرا شده و مردم نیز همکاری و همیاری بسیار خوبی را با پلیس راهور دارند.
اجرای سرود توسط کودکان کانون پرورش فکری وتقدیر از همیاران پلیس با اهداء هدایا و لوح تقدیر از دیگر برنامه های این همایش بود.