فرمانده سپاه حضرت نب اکرم(ص) در آیین تجلیل و معارفه فرمانده سپاه سنقر
پشتوانه مردمی و فرهنگ عاشورایی موجب سربلندی ایران اسلامی است
سردار ریحانی روز دو شنبه درآیین تجلیل و معرفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سنقرو کلیایی افزود: قدرت مردمی و برخورداری از تجهیزات نظامی و اقتدار سیاسی، شتاب پیشرفت ایران اسلامی را در همه عرصه ها رقم زده است.
وی با بیان اینکه دشمن امروز از قدرت دفاعی ما هراس دارد گفت: قدرت ایران اسلامی به لحاظ توان موشکی که در دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است و حضور آگاهانه، بابصیرت و با صلابت مردم در همه صحنه های انقلاب است.
فرمانده سپاه نبی اکرم گفت: از شروع انقلاب تا کنون همه جنگهایی که در دنیا اتفاق افتاده بین مسلمانان و دنیای کفر و استکبار بوده است برای اینکه می دانند مسلمانها به دنبال آزادی از اسارت طاغوت و کسب کرامت های انسانی هستند و اگر فرصت بیابند جغرافیای جهان را تغییر خواهند داد.
سردار ریحانی با بیان اینکه اساس حکومت آمریکا علیه ایران اسلامی، برجام و... نیست گفت: هدف اصلی آنها مقابله با اسلام و جلوگیری از پیشرفت ایران است و نمی توانند تصور کنند که با نفوذ ایران در کشورهای منطقه، آنها دیگر امپراطوری خود را از دست خواهند داد و با سیاستهای تفرقه افکنانه و به کار گیری راهبرد های تکفیری در صدد معرفی چهره غیر واقعی از اسلام در جهان هستند.
وی تحریمها را برای جلوه دادن نا کار آمدی اقتصاد و انزوای ایران، تهی کردن ایران از قدرت بازدارندگی و اشاعه جدایی دین از سیاست را از اقدامات دشمنان برای متوقف کردن جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: حضور رهبری و مردم آگاه و بیدار توانسته است هیبت و هیمنه پوشالی آمریکا و متحدانش را در هم بشکند و براوج قدرت بایستد.
فرمانده سپاه نبی اکرم اتحاد و انسجام مردم و حضور در صحنه بر اساس ماموریتهای بسیج و حضور در فضای بسیج و داشتن اعتقادات محکم به نظام اسلامی را موجب ترس دشمنان از ایران اسلامی دانست.
فرماندار سنقرو کلیایی هم گفت: مسیر حرکت و سیره امام(ره) همان حرکت پیامبر اکرم(ص) بود و امروز هم مسیر انقلاب با تدبیر مقام معظم رهبری با همان الگوی برگرفته از سیره پیامبر گرامی اسلام در حرکت است و تمامی شاخص ها نیز بایستی بر اساس آن تنظیم و ادامه پیدا کند.
یاور محمدی وحدت و همدلی را در راستای جامه عمل پوشاندن به دیدگاههای امام(ره) و مقام معظم رهبری در سطح کلا ن کشور برای توسعه شهرستان مورد تاکید قرار داد و گفت: از تمامی ظرفیتها برای تقویت جایگاه سپاه و ایجاد فضای آرام و با امنیت برای مردم بهره گیری خواهد شد.
وی از زحمات سرهنگ محمدی به عنوان محور وحدت در سطح شهرستان قدردانی کرد و گفت: با انتصاب سرهنگ سالاری خدمات سپاه در سطح شهرستان ادامه خدمات سرهنگ محمدی قطعا بر اساس وحدت و همدلی خواهد بود.
در ادامه سرهنگ رضا سالاری به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سنقرو کلیایی معرفی و از زحمات سرهنگ صمد محدی فرمانده پیشین یا اهداء هدایا و لوح تقدیر قدردانی شد.