نخستین مجمع سلامت در شهرستان سنقروکلیایی برگزار شد
فرماندار سنقرو کلیایی در نخستین مجمع سلامت سنقرو کلیایی گفت: دستیابی به سلامت اجتماعی نیازمند عزم ملی و همکاری بین بخشی دستگاهها، مشارکت عمومی و آگاهانه وعادلانه شهروندان و تمامی دست اندرکاران این حوزه می باشد.
محمد ناصر معصومی زاده با بیان اینکه به همت حضور و مشارکت مردم، نعمت امنیت در کشور بر قرار است گفت: بایستی مردم با مشارکت فعال خود، در راستای پایداری حوزه سلامت هم نقش آفرینی کنند.
وی اهداف مجمع سلامت مورد تاکید رئیس جمهور محترم و سند چشم انداز 20ساله نظام جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد و گفت: دستیابی کشور به جایگاه اول شاخصه های سلامت و عدالت و افزایش مسئولین پذیری و پاسخگویی اجتماعی با مشارکت جامعه و فرد در این خصوص از مهمترین این اهداف می باشد.
فرماندار سنقرو کلیایی رعایت بهداشت عمومی و مراقبت های پزشکی را در راستای کاهش هزینه های درمان و رشدو پیشرفت کشور موثردانست و گفت: تمامی سازمانها وادرات دولتی و غیر دولتی بایستی درراستای ارتقاء سلامت شهرستان فعال باشند.
امام جمعه سنقرو کلیایی نیز دراین جلسه نقش دین و ارتباط انسان با ماوراء طبیعت را لازمه سلامت روح و روان دانست و گفت: سلامتی جسم بدون سلامتی روح و روان بی ارزش است.
حجت الاسالم والمسلمین صفدری فاصله گرفتن از سبک زندگی دینی و اسلامی را علی رغم وجود پیشرفتهای فراوان علم پزشکی عامل بیماری افراد دانست و گفت: کسانی که حقیقت دین در زندگی آنها جریان دارد و اهل رعایت هستند کمتر دچار بیماری می شوند.
وی افزود: دین ما در حوزه سلامت انسان، دستورات بسیار جامعی دارد و اگر می خواهیم جامعه سالمی داشته باشیم بایستی همه چیز را دردین جستجو کنیم.
مسئولین شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشت و کارشناسان بهداشتی شهرستان سنقرو کلیایی هم به بیان مطالبی در خصوص برنامه های مجمع سلامت، خدمات صورت گرفته توسط جمهوری اسلامی ایران در نقاط دور و نزدیک کشور در حوزه سلامت و خدما ت بهداشتی و درمانی، عوامل مرگ و میر و مقایسه امید به زندگی در کشورهای مختلف و شهرهای ایران و بررسی راهکارهای سلامت و افزایش امید به زندگی را تشریح کردند.