+ 0 -
ADA

فرماندار سنقرو کلیایی

فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای آموزش پدافند غیرعامل است


فرماندار سنقرو کلیایی گفت: فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای ایجاد آگاهی و توانمند سازی افراد جامعه و خانواده ها با موضوع پدافند غیرعامل و نهادین شدن فرهنگ آموزش و کسب آمادگی برای مقابله با بحران های احتمالی است.

یاور محمدی در همایش فعالان عرصه پدافند غیر عامل سنقرو کلیایی با بیان اینکه موضوع پدافند غیر عامل امروز بیشتر در مجموعه ادارات مطرح می شود گفت: این مسئله بسیار مهم بایستی به مرور زمان به بطن جامعه کشیده شود و تک تک افراد در برابر بحرانهای احتمالی توانمند شوند.

وی افزود: پدافند عامل محدود به حوزه نظامی و دفاع در برابر حملات دشمن است اما پدافند غیرعامل که افراد غیر نظامی و عادی جامعه بایستی در برابر تهدیدات توان مقابله داشته باشند بسیار گسترده تر بوده و شامل حوزه های فرهنگی، سیاسی، عمرانی، اقتصادی و زیر ساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به صورت مستقیم و غیر مستقیم با مردم ارتباط دارد.

فرماندار سنقرو کلیایی کاهش خسارت ها و توانمند سازی و افزایش توان مقابله با آسیب ها در حوزه های مختلف را اهداف پدافند غیر عامل ذکر کرد.

محمدی  منازل فرسوده روستاهای سنقرو کلیایی را از مهمترین تهدیدات در مواقع زلزله دانست و گفت: رفع آن فقط از طریق مقاوم سازی این واحد ها توسط روستائیان با استفاده از تسهیلات دولت در بخش بنیاد مسکن می باشد.

وی آموزش افراد در سنین کودکی در خانواده ها و پس از آن مجموعه آموزش و پرورش را بهترین راهکار آماده سازی افراد برای آینده دانست و گفت: اجرای طرح خادم(خانواده آماده در برابرمخاطرات) توسط جمعیت هلال احمر ظرفیت مناسبی است که در اجرای آن خانواده ها از آموزش های چهره به چهره مقابله با بحرانها بهرهمند می شوند.

امام جمعه سنقرو کلیایی هم در این همایش آشنایی افراد جامعه با موضوع پدافند غیر عامل از طریق کسب علم و دانش، آموزش، توانمندی تخصصی و ابزار لازم را لازمه غلبه بر بحرانهای احتمالی مورد تاکید قرار داد.

حجت الاسلام مجید صفدری ارتباط کودکان و نوجوانان با اینترنت وتهدیدات سایبری را از مشکلات جدید در جامعه برشمرد و گفت: لازمه کنترل و مقابله با این تهدیدات افزایش آگاهی والدین است که باید تلاش کنند بیشتر بدانند تا بتوانند بهترعمل کنند.