+ 0 -
ADA

امام جمعه سنقرو کلیایی درمراسم دیدار با خانواده های معظم شهدا

دفاع مقدس موجب ماندگاری انقلاب شد


امام جمعه سنقرو کلیایی گفت: اگر 8 سال دفاع مقدس نبود انقلاب اسلامی ایران باقی نمی ماند و برای جلوگیری از آسیب به انقلاب و احیاء امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم، زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس ضروری است.

حجت الاسلام مجید صفدری  با حضور فرماندار و مسئولین ادارات ذیربط در آیین دیدار با خانواده های معظم شهیدان محمد پرویزی و سجاد حبیبی از شهیدان دفاع مقدس و مدافعین حرم افزود: شروع درگیری با نیروهای داعش در عراق و سوریه و حضور مدافعین حرم در این کشورها موجب شد روح تازه ای به تمام جهان اسلام خصوصا ایران اسلامی دمیده شود و فرهنگ شهید و شهادت پر رنگ تر شود.

وی با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت سید الشهداء گفت: امام حسین(ع) با قیام خود تفکر دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم را زنده نگه داشت و شهدای دوران دفاع مقدس و مدافعین حرم و شهید حججی ها با از جان گذشتگی ها یشان فرهنگ عاشورایی راادامه دادند.

امام جمعه سنقرو کلیایی اعزام داوطلبانه مدافعین حرم برای دفاع از حرم ائمه اطهاررا بسیار ارزشمند و خاص دانست و گفت: این حرکت ها برای جامعه اسلامی بسیار ارزشمند است.