امام جمعه سنقرو کلیایی در مراسم صبحگاه مشترک به مناسبت هفته نیروی انتظامی
آرامش جامعه با امنیت معنا پیدا می کند
حجت الاسلام مجید صفدری روز شنبه با حضور فرماندار، نماینده مردم در مجلس و دیگر مسئولین و نیروهای نظامی و انتظامی در مراسم صبحگاه مشترک به مناسبت هفته نیروی انتظامی افزود: یکی از مهمترین سازمان ها و مجموعه هایی که امنیت داخل کشور و شهر ها را که وظیفه بسیار سنگین و مهمی می باشد تامین می کند، به عهده نیروی انتظامی است.
وی با بهره گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: ایجاد نا امنی از اهداف کوتاه مدت دشمنان انقلاب اسلامی است که ما با تلاش و کوششی که آنرا به دست آورده ایم با همان تلاش آنرا حفظ می کنیم.
امام جمعه سنقرو کلیایی ضربه زدن به اقتصاد را از اهداف میان مدت دشمنان داخلی و خارجی برشمرد و گفت: عمل به شعار اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال، این نقشه شوم را نیزخنثی خواهد کرد و با ایجاد بستر تولید و اشتغال، امنیت اقتصادی رقم خواهد خورد.
حجت الاسلام صفدری افزود: هدف نهایی و بلند مدت دشمن این است که می خواهند نظام اسلامی نباشد، چون می دانند تا زمانی که قانون اساسی ما بر اساس قرآن و نظام الهی وجود دارد آنها به هدف خود نخواهند رسید و مسئولین هم با هوشیاری، هرگز فریب دشمن را نخواهند خورد و در راه اسلام، قرآن و شهدا ثابت قدم و استوارخواهند ماند.
تشریح فعالیتهای نیروی انتظامی شهرستان توسط سرهنگ احمدی فرد فرمانده انتظامی سنقرو کلیایی و تقدیر از مامورین فعال با عنوان ساعی با اهداء لوح تقدیر از دیگر برنامه های صبحگاه مشترک در سنقرو کلیایی بود.