+ 0 -
ADA



پیشگیری از خود کشی با تشکیل واحد های مشاوره درسنقرو کلیایی


فرماندارسنقروکلیایی گفت: تشکیل شبکه واحد های مشاوره در این شهرستان با برگزاری نشستها در خصوص بررسی راهکارهای مناسب با دستگاههای ذیربط برای پیشگیری از میزان اقدام به خود کشی در دستور کار قرار گرفته است.

یاور محمدی در جلسه بررسی راهکارهای پیشگیری از خود کشی در سنقرو کلیایی، توانمند سازی ذهنی خانواده ها و فرزندان را با روش های اطلاع رسانی با هدف ایجاد امید به زندگی و جلوگیری از افسردگی را مورد تاکید قرار داد.

وی نحوه تربیت و پرورش فرزندان در خانواده ها و ایجاد نوع نگرش فرزندان نسبت به زندگی و واقعیت های آن را مهم دانست و گفت: مشکلات اقتصادی و آسیب های اجتماعی از قبیل اعتیاد، خشونت، استفاده نادرست از فضای مجازی و... از عوامل گرایش به اقدام به خود کشی بخصوص در سنین 15 تا 24 سال می باشد.

فرماندار سنقرو کلیایی سامانه سیب توسط مراکزو خانه های بهداشتی در شهر و روستاها را به عنوان ظرفیت مناسبی برای شناسایی و کنترل رفتار افراد جامعه در دوره های زمانی مختلف دانست.

محمدی برگزاری جلسات مستمر، تهیه گزارش در دوره های مختلف و سنجش میزان کاهش اقدام به خود کشی را مورد تاکید قرارداد.