+ 0 -
ADA



بهره گیری از افراد متخصص برای پیشگیری از مواد مخدر ضروری است


فرماندار سنقرو کلیایی گفت: پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر با بهره گیری از برنامه های اساتید و متخصصین مرتبط و تلاش در راستای جلوگیری از کاهش سن اعتیاد جوانان بایستی در اولیوت قرار گیرد.

یاور محمدی روز پنجشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر سنقرو کلیایی ورزش و تشویق افراد جامعه به فعالیتهای ورزشی را بهترین وکم هزینه ترین راهکار پیشگیری از اعتیاد بخصوص در بین جوانان دانست دانست و گفت: مسجد محوری در اجرای برنامه های فرهنگی نیز راهکار مناسبی برای کاهش ناهنجاریهای اجتماعی و گرایش به مصرف مواد مخدرمی باشد.

فرماندارسنقرو کلیایی با قدردانی از تلاش شبانه روزی مامورین نیروی انتظامی در جهت مبارزه با مواد مخدرگفت: درمدت یک ماه گذشته، مقدار یک کیلو و 946 گرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی در این شهرستان کشف شده است که نسبت به مدت مشابه در شهریورماه سال قبل افزایش نشان می دهد.

محمدی افزود: در همین مدت تعداد 26 نفردر ارتباط با موضوع به عنوان عاملین توزیع، دستگیر ودراین خصوص 22 پرونده تخلف تشکیل شده است.

اجرای 8 مرحله طرح پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر، انهدام یک باند و پلمپ 3 باب اماکن تهیه و توزیع مواد مخدر از دیگر اقدامات مبارزه با مواد مخدرتوسط نیروی انتظامی در شهریور ماه امسال می باشد.