نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

جشن پرووکانی گفت:

شناسایی پشتیبانان شغلی در حوزه کارگاهی و مشاغل خانگی توسط فرمانداری کرمانشاه


با توجه به شناسایی پشتیبانان شغلی در حوزه کارگاهی و مشاغل خانگی توسط فرمانداری، می توان از این ظرفیت در راستای بالفعل نمودن توانایی های مددجویان بهزیستی و استفاده بهینه از فضاهای مراکز آن پرداخت تا شاهد ایجاد اشتعالی پایدار و قابل نظارت در این حوزه باشیم.

بیست و یکمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه با دستور کار تشریح سیاست های فعال و معرفی پشتیبانان شغلی با حضور نمایندگان ۳۵۰ مرکز بهزیستی شهرستان در روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۹ در سالن جلسات فرمانداری کرمانشاه برگزار شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری کرمانشاه ضمن تشریح سیاست های فعال بازار کار بیان نمود: دستگاه ها و نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی نه تنها موظف به حمایت از وضعیت معیشت خانوارهای تحت پوشش می باشند بلکه نقش ارزشمندی در ارتقای سطح معیشت از طریق ایجاد کسب و کارهای پایدار برای مددجویان ایفا می کنند لذا بهره مندی از بسته های حمایتی دولت در این بخش که دچار مشکلات قابل توجهی در ایجاد اشتغال هستند بسیار ضروری و کارگشاست. 

جشن پرووکانی افزود: با توجه به شناسایی پشتیبانان شغلی در حوزه کارگاهی و مشاغل خانگی توسط فرمانداری، می توان از این ظرفیت در راستای بالفعل نمودن توانایی های مددجویان بهزیستی و استفاده بهینه از فضاهای مراکز آن پرداخت تا شاهد ایجاد اشتعالی پایدار و قابل نظارت در این حوزه باشیم.

در این جلسه الزامات بهره مندی از طرح های فعال سازی بازار کار توسط جناب آقای مفید، مدیر محترم اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تشریح شد.

شایان ذکر است، براساس آخرین آمار سامانه رصد از ۱۷۹۲۱ تعهد ایجاد اشتغال شهرستان تا کنون ۱۶۸۳۲ نفر شغل ایجاد شده که برابر با ۹۴ درصد تعهدات می باشد.

وضعیت عملکرد شهرستان در طرح یارانه دستمزد از ۳۰۶ نفر سهمیه ی ابلاغی برابر با ۵۱۳ قرارداد است که این رقم برابر با ۱۶۸ درصد سهمیه به شمار می آید. 

در طرح مشوق بیمه ای از ۴۴۳ نفر سهمیه شهرستان، تا کنون قرارداد ۴۵ نفر به ثبت رسیده که برابر با ده درصد سهمیه مذکور است.

در شهرستان کرمانشاه تاکنون ۱۲۱میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از طریق بانک های عامل در حوزه تسهیلات کرونا پرداخت شده است که مربوط به تامین مالی ۱۲۸۲۰ پروند و صیانت از اشتغال ۱۵۹۴۷ نفر می باشد.



فرماندار