نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

رنجبر فرماندار کرمانشاه :

ایجاد اشتغال نیازمند تسهیلگری، پیگیری و همکاری همه جانبه متولیان حوزه اشتغال با کارآفرینان است.


نوزدهمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان برگزار شد

🔹ایجاد اشتغال نیازمند تسهیلگری، پیگیری و همکاری همه جانبه متولیان حوزه اشتغال با کارآفرینان است.

فرماندار کرمانشاه در نوزدهمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان که با حضور پشتیبانان مشاغل خانگی در حوزه شهری و دستگاه های اجرایی برگزار گردید،بیان داشت: کارآفرینان همواره در صف مقدم اشتغال قرار داشته و با وجود تمام مشکلات اقتصادی، جهادی وار به فعالیت پرداخته اند. 

استفاده از کارآفرینان به عنوان پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی در حوزه شهری که از نرخ بیکاری بالایی رنج می برد، یقینا در ارتقای سطح معیشت خانوارهای کم برخوردار بسیار مشکل گشاست.

رنجبر بیان نمود: ایجاد اشتغال نیازمند تسهیلگری، پیگیری و همکاری همه جانبه متولیان حوزه اشتغال با کارآفرینان است. متاسفانه برخی مواقع مشاهده می شود، دستگاههای متولی، چون خود را پاسخگوی نهادها و اشخاص بالا دست می بینند، به ناچار ساختارهایی ایجاد می کنند که نه تنها گره گشا نیست بلکه خود به مشکل تبدیل می شود.

با توجه به ظرفیت های قابل توجه در شهر کرمانشاه در حوزه مشاغل خانگی بالاخص در بخش صنایع دستی، معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی دستور به تامین مالی اشتغال ایجادی توسط ۱۵ پشتیبان را دادند که ضرورت تمامی دستگاه های مربوطه با بهره گیری از تمام توان خود نسبت به تسهیل فرایند اعطای مجوز، گواهی مهارت و سایر الزامات اقوامات لازم را ظرف هفته آتی به عمل آورده تا شاهد اشتغال مستقیم ۲۵۶ نفر در قالب مشاغل خانگی باشیم.



فرماندار