نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

بخشدار کوزران:

آرای انتخاباتی مردم کوزران در ۱۰۲ صندوق جمع‌آوری می‌شود


بخشدار کوزران از توابع شهرستان کرمانشاه گفت: برای برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۱۰۲ صندوق اخذ رای در این بخش در نظر گرفته شده است.

«جمشید عزیزی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۵ شعبه اخذ رای برای بخش کوزران در نظر گرفته شده که پنج شعبه آن ثابت شهری و ۳۰ شعبه نیز سیار روستایی است.

وی با بیان اینکه در ۶۱ روستا و یک تیره عشایری بخش کوزران انتخابات شوراها برگزار می شود، ادامه داد: تعداد داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستا و تیره عشایری ۳۳۵ نفر است.

بخشدار کوزران تعداد داوطلبان انتخابات شورای اسلامی در شهر کوزران را نیز ۲۴ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: بخش کوزران سنجابی آماده برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا است.

عزیزی افزود: انتخابات یک فرصت برای نشان دادن همبستگی ملی است و اساس آن همان حضور گسترده آحاد مردم در روز رای‌گیری و مشارکت بالا در این عرصه مهم است و  نتیجه آن هرچه باشد به نفع مردم و کشور خواهد بود.



فرماندار