نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



🔺جلسه کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و آیین تجلیل از بانوان شاغل ادارات در شهرستان هرسین برگزار شد.

🔺جلسه کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و آیین تجلیل از بانوان شاغل  ادارات در شهرستان هرسین برگزار شد.

 

🔹این جلسه به ریاست عزیزی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری،و باحضور سایر دستگاه های اجرایی ذیربط در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

 

🔹عزیزی در ابتدا ضمن تبریک میلاد باسعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر بیان نمودند حضرت فاطمه (س) الگوی کامل ایمان،شجاعت ،ساده زیستی و کرامت انسانی است و تجلیل از از جایگاه زن در جامعه اسلامی ریشه در شخصیت والای آن حضرت دارد.امروز نقش بانوان در تعالی خانواده،پیشرفت جامعه و تحقق ارزش های اخلاقی برکسی پوشیده نیست و بی تردید تلاش و همراهی آنان سرمایه ای ارزشمند برای رشد و موفقیت هر مجموعه ای است.

 

🔹عزیزی با اشاره به اهمیت موضوع «جوانی جمعیت» و تأکیدات مقام معظم  رهبری  (مد ظله العالی )، کاهش نرخ باروری و روند سالمندی جمعیت را یکی از چالش‌های آینده کشور دانست و بیان کرد که:

سیاست‌های تشویقی و حمایتی باید با جدیت دنبال شود،دستگاه‌ها موظف‌اند برنامه‌های خود را به‌صورت عملیاتی و قابل سنجش ارائه دهند،رویکرد صرفاً شعاری کافی نیست و اقدامات میدانی و اطلاع‌رسانی هدفمند ضروری است.

 

🔹عزیزی در پایان با تأکید بر اهمیت موضوع، دستگاه‌ها را موظف کرد که پیگیری دقیق و گزارش‌دهی منظم داشته باشند و اعلام کرد که جوانی جمعیت یک اولویت راهبردی شهرستان است و اجرای مصوبات آن باید بدون تعلل انجام شود.

 

🔹در ادامه دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر کمیته جوانی جمعیت گزارشی از وضعیت فعلی شهرستان و اقدامات صورت گرفته ارائه نمود ،درپایان نیز با حضور تعدادی از مسئولین  از بانوان شاغل در ادارات تجلیل و قدر دانی بعمل آمد.

 

                  

               ┄┅═✧☫ 🇮🇷 ☫✧═┅┄

روابط عمومی فرمانداری شهرستان هرسین

🗓 چهارشنبه / ۱۹ آذر / ۱۴۰۴

 

@farmandariharsin1



آب و هوای هرسین