+ 0 -
ADA



دکتر حبیبی: محور اسلام‌آبادغرب ـ گیلانغرب ـ سومار «جاده کربلا» است؛ توسعه این مسیر را با جدیت دنبال می‌کنیم


استاندار کرمانشاه با اشاره به آغاز عملیات احداث باند دوم محور سرمست ـ قلاجه، این مسیر را بخشی از یک کریدور مهم ارتباطی، ترانزیتی، اقتصادی و زیارتی دانست و گفت: محور اسلام‌آبادغرب، قلاجه، گیلانغرب و سومار باید با این نگاه که «جاده کربلا» است، توسعه پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گیلانغرب؛دکتر حبیبی در آیین آغاز عملیات احداث باند دوم محور سرمست ـ قلاجه با قدردانی از حضور مردم و مسئولان اظهار کرد: مردم گیلانغرب مطالبات خود را به‌صورت دقیق، منطقی و با صبوری مطرح کرده‌اند و بسیاری از خواسته‌های آنان، مطالبات واقعی و مربوط به توسعه و عمران منطقه است.

وی افزود: یکی از اولویت‌های اصلی ما توسعه راه‌های دسترسی است؛ چه راه‌های روستایی و چه راه‌های اصلی که البته در حوزه راه‌های اصلی تمرکز بیشتری داریم. امروز آغاز عملیات این پروژه را شاهد هستیم و ادامه مسیر تا سومار نیز باید با جدیت دنبال شود.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تکمیل مسیر اسلام‌آبادغرب تا سومار گفت: ما این مسیر را یک پروژه منفرد نمی‌بینیم، بلکه آن را در قالب یک بسته کامل شامل اسلام‌آبادغرب، سرمست، قلاجه، گیلانغرب و سومار دنبال می‌کنیم.

حبیبی تصریح کرد: مسیر اسلام‌آبادغرب تا سومار دیگر صرفاً یک جاده دسترسی برای مردم منطقه نیست؛ این مسیر، یک کریدور ترانزیتی، اقتصادی و اربعینی است و باید با همین نگاه توسعه پیدا کند. هم رفع نقاط حادثه‌خیز و هم ارتقای مسیر باید با سرعت دنبال شود.

وی با اشاره به ظرفیت مرز سومار اظهار کرد: مرز سومار امروز هم مرز تجاری، هم مرز مسافری و هم مرز اربعینی است و از سال آینده در سامانه ثبت‌نام اربعین نیز به عنوان یکی از مرزهای اربعینی کشور لحاظ خواهد شد؛ بنابراین باید زیرساخت‌های دسترسی به این مرز هرچه سریع‌تر ارتقا پیدا کند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به سه مطالبه مهم مطرح‌شده در نشست‌های اخیر با مسئولان ملی گفت: تکمیل راه‌آهن کرمانشاه ـ خسروی و اتصال آن به بغداد، تکمیل مسیر اسلام‌آبادغرب ـ گیلانغرب ـ سومار و همچنین تردد مستمر کاروان‌های زیارتی عتبات عالیات در طول سال از این دو مسیر، سه موضوعی است که با جدیت در سطح ملی دنبال می‌کنیم.

حبیبی ادامه داد: تحقق این موارد می‌تواند موجب رونق اقتصادی و توسعه منطقه شود و ظرفیت‌های شهرستان گیلانغرب و مرز سومار را بیش از گذشته فعال کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های فتح‌الله حسینی، نماینده مردم در مجلس، افزود: موضوعات مربوط به توسعه منطقه به‌صورت تیمی و جمعی در حال پیگیری است و نمایندگان مجلس، استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان هرکدام از ظرفیت خود برای پیشبرد این پروژه‌ها استفاده می‌کنند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای توسعه مرز سومار گفت: بازگشایی مرز سومار با تلاش همه عزیزان عملیاتی شد و برای من به‌عنوان استاندار کرمانشاه، اینکه مرز سومار برای مردم گیلانغرب، دومین شهر مقاوم کشور، باز شود، بسیار ارزشمند و لذت‌بخش بود.

حبیبی تأکید کرد: اکنون که مرز سومار فعال شده، مسئولیت ما سنگین‌تر است و باید زیرساخت‌های آن را با سرعت توسعه دهیم. به معاون عمرانی استانداری نیز تأکید کرده‌ام حداقل هر دو هفته یک‌بار جلسه بررسی زیرساخت‌های مرز سومار برگزار و مسائل آن به‌صورت مستمر پیگیری شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه راهسازی استان گفت: در حال حاضر ۲۷۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه با متوسط پیشرفت ۳۵ درصد در استان کرمانشاه در حال اجراست و حدود ۳۵ کیلومتر آزادراه نیز در آستانه افتتاح و بهره‌برداری قرار دارد.

استاندار کرمانشاه در پایان با تأکید بر نقش وحدت و همدلی مسئولان در پیشبرد پروژه‌ها خاطرنشان کرد: کار در سایه وحدت، انسجام و همدلی جلو می‌رود و مردم نیز همین را می‌خواهند. با جنگ و اختلاف هیچ کاری پیش نمی‌رود و امیدواریم با استمرار این هماهنگی، شاهد پیشرفت همه‌جانبه استان و تحقق مطالبات مردم باشیم.

وی همچنین از تلاش‌های حشمت رضایی، فرماندار گیلانغرب، و مجموعه مدیران و مسئولان شهرستان در پیگیری امور و توسعه منطقه قدردانی کرد.



فرماندار