نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



۴/۵ میلیارد تومان اعتبار به عمران شهری قصرشیرین اختصاص یافت


مدیرکل دفتر شهری و امور شوراهای استانداری کرمانشاه با اعلام اینکه امسال چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای عمران شهری قصرشیرین اختصاص یافته است، اظهار امیدواری کرد شاهد توسعه این شهر به عنوان نگین غرب کشور باشیم.

سعید سلیم ساسانی روز پنجشنبه در جلسه معارفه شهردار قصرشیرین، افزود: تغییر و تحول مدیریتی امری مرسوم و رایج است و شهردار جدید قصرشیرین انتخاب شوراهای اسلامی این شهر است و از طرف هیچ نهاد یا جای خاصی برای این انتصاب رایزنی نشده است.

وی اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری باید با تعامل با استانداری و شهرستان امور را پیش ببرد و ارتباطات قوی داشته باشد.

مدیرکل دفتر شهری و امور شوراهای استانداری کرمانشاه گفت: قصرشیرین طبیعت زیبا و خاطرات جنگ و تمدن را با خود دارد و مردم دوست دارند که این شهر آباد باشد و با وجود کارهای زیادی که برای این شهر انجام شده هنوز جمعیت مورد نظر مستقر نشده تا رونق خاص اتفاق بیفتد و امید است با استقرار و رشد جمعیت شاهد توسعه باشد.

ساسانی ادامه داد: منطقه قصر جدید این ظرفیت را داشت که بخشی از جمعیت در آن مستقر و توسعه شهری را داشته باشد.

فرماندار قصرشیرین هم در این جلسه گفت: مساحت شهر قصرشیرین متناسب با جمعیت آن نیست و از نظر وسعت برای یک شهر ۱۰۰ هزار نفری تعریف شده ولی جمعیت شهر قصرشیرین الان حدود ۱۶ هزار نفر است که این امر مشکلاتی را برای شهرداری و ارایه خدمات ایجاد کرده است.

مراد علی تاتار افزود: قصرشیرین دروازه عتبات عالیات، قدمگاه شهدا و تاریخ و تمدن است و از این رو مسوولیت در این خطه سنگین تر بوده و شهدا ناظر اعمال ما هستند.

در پایان از تلاش های عباس کرمی تقدیر و بهزاد باقری به عنوان شهردار جدید قصرشیرین منصوب شد.

بهزاد باقری از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است که در حوزه های عمرانی، اداری و تاسیسات دانشگاه دارای سوابق متعددی است.

پیش از این عباس کرمی از آذر ماه سال ۹۸  سکان مدیریت شهری این شهرستان مرزی را در دست داشت.



فرماندار