فرماندار دالاهو: نقشه راه ما در برگزاری انتخابات دور دوم، حق الناس دانستن رای مردم است
جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو (4)
جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو صبح روز دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹ با حضور اعضا برگزار گردید . در ابتدای این جلسه جانشین سپاه پاسداران شهرستان گزارشی از بر نامه های در دست اقدام هفته دفاع مقدس را ارائه نمود. سپس حجت الاسلام والمسلمین ساداتی امام جمعه محترم در ارتباط با برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم مطالبی ایراد نمود و از عزاداران شریف امام حسین (ع) وهمه مدیرانی که در این زمینه تلاش کردند، تقدیر و تشکر کرد.
کرم محمدی فرماندار دالاهو: در این جلسه مواردی در ارتباط با برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم مطرح نمود که بخشی از آنها بشرح ذیل میباشد.
۱-شرکت در انتخابات نشانه پویایی، نشاط و احساس مسئولیت مردم در قبال سرنوشت خود می باشد.
۲- در این انتخابات نیز میزان رای مردم و هرکسی اکثریت آرا را کسب نماید، نماینده همگان خواهد بود.
۳- هردو نامزد محترم دوست ، رفیق و برادر ما هستند . اما در برگزاری و اجرای انتخابات هیچکس را نمی شناسیم و آنچه قانون بگوید همان را اجرا خواهیم کرد.
۴-هردو کاندیدای محترم سرمایه حوزه انتخابیه واستانمان هستند و انتظار داریم کماکان بر مدار اخلاق تبلیغات خود را ادامه دهند .
۵- فرماندار معاونین فرماندار، بخشداران، و همچنین مدیران ادارات مکلف به رعایت بیطرفی کامل هستند.هر مدیری که دوست دارد برای هریک از دو نامزد محترم تبلیغات کند، باید از مسئولیت استعفا دهد.
۶- با قاطعیت اعلام می کنم مدیرانی که با استفاده از جایگاه حقوقی و بیت المال له یا علیه نامزدی های محترم فعالیت کنند واین موضوع به تایید مراجع ذیصلاح وبویژه اداره اطلاعات برسد ، بلا درنگ عزِل خواهد شد .
۷- با خون شهدا عهد می بندیم که در برگزاری انتخابات رعایت قانون و اصل بیطرفی را سرلوحه کار خود قرار داده و براساس نقشه راه ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری، رای مردم را حق الناس دانسته وبا تمام وجود از این امانت آنها صیانت خواهیم نمود .
۸- از عزیزان و فعالان فضای مجازی بابت بازتاب اخبار و گزارش های فعالیت های هر دو نامزد محترم و ایجاد شور انتخابات صمیمانه سپاسگزاری نموده و از مدیران کاناهای مختلف تقاضا می کنم در این چندروز باقی مانده از بازتاب و انتشارهرگونه شایعه و خدای ناکرده مواردی که خلاف شئونات اسلامی و تبلیغات انتخاباتی می باشد، بطور جدی جلوگیری نمایند.