+ 0 -
ADA

معاون استاندار:

برنامه هاي پژوهشي باید براي مردم محسوس و ملموس باشد


معاون توسعه مديريت و منابع استانداري گفت: بايد با انجام كارهاي تبليغي و اطلاع رساني مناسب برنامه هاي پژوهشي براي مردم قابل لمس و محسوس باشد و به نوعي در جهت عام تر شدن مقوله پژوهش تلاش شود.

به گزارش واحد خبر اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري؛ دكتر افشين كريمي در جلسه كارگروه آموزش و پژوهش استان با اشاره به فرارسيدن هفته پژوهش، اين هفته را فرصت مناسبي براي پرداخت به مقوله پژوهش و درگير كردن همه آحاد جامعه با اين مقوله عنوان كرد.

وي با تاكيد بر هماهنگي و همكاري كامل دستگاه هاي اجرايي و دانشگاه ها براي هر چه بهتر برگزار شدن اين هفته، بيان داشت: براي هفته پژوهش بايد اطلاع رساني مناسبي وجود داشته باشد و همچنين توجه داشت اگر كاري انجام شود اما با بعد تبليغاتي و رسانه اي همراه نباشد در واقع هيچ كاري صورت نگرفته است زيرا در حال حاضر رسانه ها بسيار تعيين كننده هستند.

وي تصريح كرد: ضرورت دارد كه بخش تبليغي هفته پژوهش را بيشتر كنيم و كاري صورت گيرد كه مقوله پژوهش با خانواده ها سنخيت جامع تري پيدا كند و اين مقوله براي مردم ملموس تر و محسوس تر شود.

دكتر كريمي بيان داشت: بايد زمينه اي فراهم شود كه جوانان و نوجوانان به كارهاي پژوهشي به عنوان الگو در زندگي خود توجه كنند زيرا كار در اين زمينه توسعه و بالندگي بيشتر جامعه را به دنبال دارد.

وي همچنين خواستار تدوين برنامه براي بازديد دانش آموزان، دانشجويان، تشكل هاي مردم نهاد و ... از برنامه هاي هفته پژوهش شد.

معاون توسعه مديريت و منابع استانداري در ادامه از اختصاص یک درصد از کل بودجه استان به حوزه پژوهش در سال 1398 خبر داد و گفت: این رقم که معادل 800 میلیون تومان است، برای پژوهش‌های مهم دستگاه‌های استان هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به تصویب 24 طرح پژوهشی دستگاه‌های مختلف استان برای سالجاری، تصریح کرد: هرچند بودجه پژوهشی استان برای سالجاری تنها 800 میلیون تومان است، اما اجرایی شدن این 24 طرح پژوهشی به یک میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

وي بيان داشت: در طول هفته پژوهش برنامه‌های شاخصی همچون جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان برگزار می‌شود و باید بتوانیم با تبلیغات بسیار خوب، مخاطبان زیادی را به سمت این جشنواره و نمایشگاه بکشانیم.