+ 0 -
ADA

كودكان را دوست دار محيط زيست كنيم.

موزونی مدير كل كانون پرورش فكري كرمانشاه: كودكان را دوست دار محيط زيست كنيم.


مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه فرهنگ‌سازی را در حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی به‌ویژه منابع جنگلی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: اگر افراد از سنین کودکی و نوجوانی با منابع طبیعی و اثرگذاری آن بر محیط زیست آشنا شده و در اصطلاح دوستدار محیط زیست بار بیایند، در دوران بزرگسالی نیز انسان‌های دوستدار طبیعت خواهند بود

رضا موزونی در نخستین همایش استانی برای بلوط در کرمانشاه که روز چهارشنبه 25 مردادماه در کانون پرورشی کرمانشاه با حضور عليرضا گودرزي مديركل اجتماعي و فرهنگي و رضا محمودیان مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزار شد، از بلوط به عنوان شناسنامه هویتی و تاریخی زاگرس یاد و اظهار کرد: آتش سوزی در جنگل های بلوط قلب دوستداران طبیعت را آتش می زند.

موزونی خبرهای مربوط به آتش سوزی در جنگلها را غم انگیز دانست و افزود: گاه در اثر بی توجهی هموطنانمان خبرهای غم انگیزی ازوقوع آتش در جنگل‌های بلوط به گوش می‌رسد که دل هر دوستدار طبیعتی را به درد می‌آورد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اظهار کرد: وقتی آتش به جان منابع طبیعی می‌افتد خیلی از مردم بومی برای خاموش کردن آتش داوطلب می‌شوند، این در حالیست که خیلی از آنها آموزش های لازم برای اطفای حریق ندیده‌اند و اصلا نمی دانند که باید برای کمک به خاموش شدن حریق چه کار كنند.

موزونی تاکید کرد: اگر شرایطی فراهم شود تا متقاضیان اطفای حریق توانایی و تخصص لازم برای کمک به مهار آتش را کسب کنند، بهتر و راحت‌تر خواهند توانست در امر اطفای حریق مشارکت داشته باشند.

وی یادآور شد: فرمانداریها با ارائه آموزش ‌های اولیه اطفای حریق می‌توانند نقش مهمی در اطفای به موقع آتش سوزی‌ها داشته باشند.

وی افزود: کمیته بحران باید وسایل و ابزارهای اطفای رحیق را در اختیار افراد بومی در مناطق جنگلی با ریسک بالای آتش سوزی قرار دهد.

موزونی از ائمه جمعه خواست در خطبه‌های نماز جمعه بیان اهمیت محیط زیست پرداخته و از این طریق جامعه را نسبت به حفاظت و حراست از منابع طبیعی حساس كنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه اعلام مجازات تخریب‌گران در عرصه‌های منابع طبیعی می‌تواند نقش بازدارنده‌ای در جامعه داشته باشد، خواستار پرداختن رسانه‌ها به این موضوع شد.

موزونی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و به ویژه جنگل‌های بلوط در استانی مثل کرمانشاه، پیشنهاد نامگذاری یکی از خیابان‌های شهر کرمانشاه و یا یکی از شهرستان‌ها به نام بلوط را مطرح کرد و افزود: این اقدام خواهد توانست در یادآوری اهمیت توجه به جنگل‌های بلوط حائز اهمیت باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه برگزاری این همایش سبب شد تا بیش از دو هزار نفر به بلوط فکر کنند، افزود: از مرداد ماه سال گذشته فرآیند برگزاری این همایش آغاز شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اضافه کرد: علاقمندان آثار خود را در هشت رشته شامل عکس، نقاشی، کاریکاتور، خوشنویسی، آثار ادبی، فیلم، کاردستی و تحقیق و پژوهش به دبیرخانه جشنواره ارسال كرده اند.

در این همایش که با حضور عليرضا گودرزي مديركل اجتماعي و فرهنگي و  رضا محمودیان مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزارشد از 60 نفر از افرادی که برای این همایش اثر ارسال کرده بودند، تقدیر شد.