+ 0 -
ADA

همايش هم انديشي و تدبير سازمان هاي مردم نهاد استان كرمانشاه برگزار شد.

به مناسبت روز ملي تشكل ها و مشاركت هاي اجتماعي برگزار شد: همايش هم انديشي و تدبير سازمان هاي مردم نهاد استان كرمانشاه برگزار شد.


همايش هم انديشي و تدبير با حضور نمايندگان سازمان هاي مردم نهاد استان كرمانشاه به مناسبت روز ملي تشكل ها و مشاركت مردمي در روز يكشنبه 22 مردادماه 96 در سالن شهداي دولت استانداري كرمانشاه برگزار گرديد.

همايش هم انديشي و تدبير به مناسبت روز ملي تشكل ها و مشاركت مردمي در روز يكشنبه 22 مردادماه 96 با حضور گودرزي مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمانشاه، مهندس مصطفايي مدير كل ستاد ملي بازآفريني شهريپايدار وزارت راه و شهرسازي ، مرادي فر معاون پيشگيري از وقع جرم دادگستري كل استان كرمانشاه و رادفر دبير خانه تشكل هاي مردم نهاد استان كرمانشاه در سالن شهداي دولت استانداري برگزار گرديد.

در اين همايش كه با حضور بي از 250 نفر از مديران عامل و اعضاء  سازمان هاي مردم نهاد فعال استان كرمانشاه به مناسبت روز ملي تشكل ها و مشاركت هاي اجتماعي از سوي دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمانشاه و با همكاري خانه سازمان هاي مردم نهاد استان كرمانشاه برگزار گرديد علاوه بر استماع نقطه نظرات نمايندگان 7 سازمان مردم نهاد استان به نمايندگي از همه سازمان هاي مردم نهاد استان از 11 سازمان مردم نهاد فعال استان در حوزه هاي مختلف تقدير به عمل آمد.

در ابتداي مراسم عليرضا گودرزي مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمانشاه با تبريك روز 22 مرداد روز ملي تشكل ها و مشاركت هاي اجتماعي كه روز همه انسانهايي است كه بي مزد و منت و با هدف خير به ميدان آمده اند به شركت كنندگان در همايش گفت: يكي از اقدامات ارزنده دولت تدبير و اميد توجه ويژه به نقش كليدي مردم در اداره جامعه بود و نام گذاري اين روز از به مناسبت ديدار 3000 تشكل سراسر كشور با رئيس جمهور محبوب در 22مرداد ماه 93 در همين راستا بايد ارزيابي شود كه جاي تقدير و تشكر ويژه دارد.

وي با  بيان اينكه توسعه و فرآيند هاي مرتبط با آن بدون حضور و همراهي سازمان هاي مردم نهاد امري بعيد و تقريبا غير ممكن است گفت: در گذشته بيشتر نقش سمن ها در امور حمايتي و خيريه برجستگي لازم را داشت اما امروزه سمن ها جزيي از اهداف توسعه اي كشور مي باشند و خود نيز در توسعه پايدار نقش اصلي دارند. ما نيز در اين راستا حركت ميكنيم كه فرصت لازم براي حضور حداكثري سازمان هاي مردم نهاد را در همه عرصه ها فراهم و با هدف تقويت آنها نقش هدايت كننده، حمايتگر و ناظر را بر اساس دستورالعمل ها برعهده داشته باشيم.

ايشان با بيان اينكه يكي از درخواست هاي علاقمندان به ايجاد تشكل ها و سازمانهاي اجتماعي بحث سرعت بخشيدن به صدور مجوز ها ميباشد گفت: سعي كرده ايم تا جايي كه امكان دارد با حذف فرآيندهاي زائد و دست و پا گير اداري شرايطي را مهيا كنيم كه روند صدور مجوز فعاليت سازمان هاي مردم نهاد به كوتاه ترين حد ممكن تقليل پيدا كندو از ادارات مرتبط با استعلام هم انتظار داريم در موعد مقرر پاسخ ها را به دفتر ارسال نمايند.

گودرزي با بيان اينكه دفتر امور اجتماعي و فرهنگي متعلق به همه سازمان هاي مردم نهاد استان مي باشد گفت : سياست ما در دوره جديد كاري با توجه به دستور اكيد جناب استاندار و معاونت سياسي امنيتي و اجتماعي مبني بر توسعه كمي و كيفي سازمان هاي مردم نهاد استان و رسيدن به عدد 1000 سمن در دولت دوازدهم  ، برقراري تعامل و ارتباط سازنده با اين بازروان توانمند دولت و تلاش براي بردن فعاليت اجتماعي و فرهنگي سمن ها به دل بخش ها و روستاها مي باشد .و در اين زمينه با در پيش گرفتن سياست دولت تدبير و اميد در بحث برونسپاري و اداره جامعه به دست مردم انشالله شاهد ورود بيشتر سمن ها به حوزه هاي مختلف جامعه خواهيم بود.

مديركل اجتماعي و فرهنگي با بيان اهميت توانمند سازي جامعه هدف و مورد نظر با هدف پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و كاهش آنها گفت: سازمانهاي مردم نهاد استان بايد به جاي دادن ماهي، ماهيگري را به اين افراد ياد بدهند تا توسعه همه جانبه و پايدار را در استان شاهد باشيم . زيرا از ويژگي اساسي تشكل هاي اجتماعي: توانمند سازي ،غير انتفاعي بودن، خدمتمدار و توسعه محور بودن  در جهت منافع عموم مردم ميباشد.

گودرزي در پايان گفت: انشالله كه ما بتوانيم اين الگوهاي مشاركتي را در راستاي اهداف توسعه اي و پيشگيري از مولفه هاي سلبي توسعه پايدار از جمله آسيب اي اجتماعي به كار ببنديم.

در اين مراسم 7 سازمان مردم نهاد استان به نمايندگي از همه تشكل هاي استان به بيان نقطه نظرات و.... خود پرداختند و در پايان از 11 سازمان مردم نهاد فعال استان كه در حوزه هاي مختلف فعاليت داشته اند تقدير شد.