+ 0 -
ADA



چهارمین جلسه شورای پدافند غیر عامل استان با حضور معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی ، مدیر کل و معاون مدیر کل پدافند غیر عامل استان و نیز اعضای شورا در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار گردید

در ابتدای جلسه مدیر کل پدافند غیر عامل استان ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک به مناسبت ولادت حضرت امام محمد تقی ( ع) و امام علی ( ع) دستور کار جلسه را قرائت و از کارگروه های تخصصی امداد و نجات، راه و شهرسازی خواست که آمادگی لازم جهت گزارش عملکرد کارگروه مربوطه را داشته باشند.

زارعی در ادامه  گزارش کاملی از عملکرد پدافند غیر عامل با استفاده از نرم افزار پاور پوینت ارائه داد و گفت: اداره کل پدافند در سال  جاری پیگیری امورمربوط به دبیرخانه  و مصوبات  53 جلسه ستاد استاني مديريت بيماري كرونا با 541 مصوبه،  58 جلسه ستاد ملي مديريت بيماري كرونا بصورت ويدئو كنفرانس و همچنین با  شركت در 4 جلسه كميته امنيتي، اجتماعي و انتظامي ستاد ملي بصورت ويدئو كنفرانس و نیز شرکت در 23جلسه کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی ستاد استانی کرونا  4 جلسه شورای پدافند غیر عامل استان  را به انجام رسانیده  و همچنین نظارت بر 29 جلسه کارگروه های 12 گانه زیرمجموعه شورای پدافند غیرعامل استان را عهده دار و به ویژه پروژه مهم  تجهیز مولدهای اضطراری  147  دستگاه در دستور کار جدی خویش داشته است همچنین از دیگر تلاشهای این اداره کل تعداد 73 بازديد ميداني  ومشارکت در  راه اندازی دفتر مطالعات پدافند غیرعامل دانشگاه رازی را می توان بیان داشت.

زارعی با اشاره به  پیشرفت طرح جامع پ. غ. ع  استان و شهر کرمانشاه افزود:  با پیگیری های مستمر و مکرر اداره کل پدافند غیر عامل  استان از طریق مسئولان امر در  سازمان پ.غ.ع  و وزارت کشور تاکنون طرح جامع استان با پیشرفت بیش از 50 درصد و نیز طرح جامع شهر کرمانشاه با پیشرفت 80 درصد در دست اقدام و به زودی به اتمام خواهد رسید.

زارعی در ادامه مطالب خویش از شناسایی و اعلام هشدار به 88 مرکز پرخطر شیمیایی شامل 35 مرکز خارج از شهرک صنعتی و 53 مرکز داخل شهرک که از این تعداد 61 واحد فعال و 27 واحد غیر فعال می باشند خبر داد.

و در ادامه هر یک از رؤسای کارگروه های  تخصصی امداد و نجات، راه و شهرسازی به تفکیک گزارشی ازعملکرد کارگروه مربوطه ارائه نمودند.

و اما در جمع بندی جلسه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی ضمن تشکر از حضور فعال اعضای جلسه طی سخنانی گفت: پدافندغيرعامل مجموعه اقداماتي است كه موجب افزايش بازدارندگي، كاهش آسيب پذيري٬ تداوم فعاليت هاي ضروري، ارتقاي پايداري ملي و تسهيل مديريت بحران در مقابله با تهديدات و اقدامات نظامي دشمن مي گردد. لذا انديشه  و تامل در اين تعريف نشان دهنده ارتباط نا گسستني بين الزامات پدافند غيرعامل و امنيت ملي و داخلي كشور است. به عبارت بهتر هرگونه پيشرفت و توفيق در اجراي الزامات پدافند غيرعامل به معناي استحكام مباني اقتدار حاكميتي و امنيت ملي است.

 ایشان پدافند غيرعامل را به عنوان يكي از ساده ترين راه ها٬ كم هزينه ترين شيوه ها و صلح آميزترين روش هاي دفاع يك دولت و ملت در مقابل دشمنان خود از جمله مهم ترين عوامل اقتدار و توفيق دولت ها در حفظ و گسترش امنيت ملي و زمينه ساز توسعه متوازن و پايدار و عامل دستيابي به رفاه و توسعه همه جانبه است.

خوش اقبال تاکید کرد: كشور عزيزمان ايران اسلامي به عنوان مهمترين كشور اثرگذار در منطقه پرالتهاب غرب آسيا كه از يك سو داراي تاثير بالا در عرصه بين الملل مي باشد و از سوي ديگر آرمانگرايي و پي ريزي جامعه اسلامي را دنبال مي نمايد نيازمند برنامه ريزي منسجم٬ گسترده و مطلوب در حوزه پدافند غيرعامل مي باشد. لذا پدافند غيرعامل بستري مهم و پراهميت در حفاظت از زيرساخت ها، دارايي ها٬ اماكن و مراكز حياتي٬ حساس و مهم براي دستيابي به توسعه همه جانبه جامعه اسلامي و استان محسوب مي شود. بنابراين انتظار مي رود با مساعدت و همكاري شايسته مديران استان امر مهم پدافندغيرعامل بيش از گذشته در جهت حفظ و حراست و مصون سازي و كاهش آسيب پذيري اجرايي و عملياتي گردد.