+ 0 -
ADA

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه:بازارچه شوشمی اواخر شهریور امسال به سیستم سراسری گمرگ متصل می شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه گفت: با اتمام عملیات نصب شبکه فیبرنوری و برقراری اینترنت بازارچه شوشمی نوسود، این بازارچه تا اواخر شهریور امسال به سیستم جامع گمرگ کشور متصل می شود

 

به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان پاوه : کیوان کاشفی  در نشست بررسی مسائل و مشکلات پیش روی توسعه بازارچه مرزی شوشمی که با حضور جمعی از تجار و مسئولان شهرستان پاوه در مرز شوشمی برگزار شد، افزود: اتمام کار فیبر نوری و اتصال این بازارچه به اینترنت و سیستم گمرک کشور گامی مهم و ارزنده در جهت توسعه این بازارچه است.
وی اظهار کرد که با اتصال اینترنت در مرز شوشمی از این پس تجار و بازرگانان می توانند اظهارنامه های گمرگی خود را در خود بازارچه انجام دهند.
او هدف از این نشست را پیگیری مصوبات کارگروه صادرات استان عنوان کرد و گفت: ما باید با حضور در بازارچه های مرزی شهرستان های استان موانع و مشکلات پیش روی صادرات را در این بازارچه های بررسی کنیم که امروز با حضور در مرز شوشمی مشکلات احصا و در حال بررسی آنها هستیم.


وی با بیان اینکه بخش عمده مباحث ما در نشست با مسئولان و تجار شهرستان پاوه بحث صادرات از مرز شوشمی بود، اظهار کرد که ما باید برای تغییر اوضاع مرز شوشمی و توسعه آن یک برنامه جدیدی شامل تقویت زیرساخت های این مرز و اجماع سازی با هدف سوق دادن صادرات به طرف مرز را طراحی و اجرا کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه گفت: مرز شوشمی از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار است و شهرستان پاوه هم ظرفیت های اقتصادی بالای دارد اما متأسفانه در این شهرستان سرمایه گذاری نشده است.
کاشفی افزود: این شهرستان را باید بسیار بیشتر و بهتر از وضعیت کنونی معرفی کرد و به مناطق مختلف بشناسانیم و برنامه مدونی برای این شهرستان و بازارچه آن تدوین کنیم.
وی یکی از قابلیت ها و ظرفیت های بسیار بالای شهرستان پاوه را گردشگری دانست و گفت: با وجود ظرفیت های بسیار بالا و منحصر بفرد طبیعی و گردشگری یکی از قابلیت های مهم استان است که نیاز به توجه و سرمایه گذاری دارد.
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه، توسعه و رونق اقتصادی را یک رابطه دو سویه دانست و افزود: مردم باید با اجماع سازی سرمایه های شهرستانی خود و کمک و توجه و حمایت های دولت، شاهد رونق اقتصادی در شهرستان باشیم.
کاشفی با اشاره به عملکرد بازارچه کوله بری نیز گفت: چون واردات این بازارچه در شهرستان نمی ماند هیچگاه نمی تواند موجب رونق اقتصادی برای مردم این شهرستان شود.
وی افزود: تا زمانی که اجناس و کالاهای وارداتی از بازارچه کوله بری در خود شهرستان به فروش نرسد سودی برای مردم و رونقی عاید اقتصاد شهرستان نخواهد شد.
در ابتدای این نشست فرماندار شهرستان پاوه با اشاره به سابقه و قدمت 69 ساله مرز شوشمی و انجام مبادلات اقتصادی در این مرز گفت: توجه نکردن به رسمی شدن این مرز نفس اقتصادی را از مردم گرفته است.
پرویز ایده پور با بیان اینکه هزینه نگذاشتن کلمه رسمی جلوی مرز شوشمی را مردم این شهرستان بیش از 60 سال می دهند، افزود: وقت آن رسیده است که مسئولان استان و کشور با رسمی کردن این مرز، مردم نجیب و شریف و همیشه در صحنه و انقلابی شهرستان پاوه را به حق خود برسانند.
وی خواستار حضور دائمی و قانونمند گمرگ در مرز شوشمی شد و گفت: باید گمرک مرز شوشمی را به طور کامل و قانونی تحویل بگیرد.
فرماندار پاوه همچنین اظهار کرد: با رسمی شدن مرز شوشمی و تردد مسافر و گردشگر از این مرز شاهد تحولی شگرف در اقتصاد شهرستان و منطقه خواهیم بود.
در این نشست تجار و فعالان اقتصادی نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص توسعه بازرچه شوشمی و رونق اقتصادی منطقه بیان کردند



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا