+ 0 -
ADA

معرفی روستای هجیج به عنوان روستای سالم

توسعه و آبادانی روستا از اهداف مهم روستای سالم است


روستای سالم براساس دو مولفه اصلی مشارکت مردمی و همکاری بین بخشی و دستگاه‌های اجرای برای ایجاد زیرساخت‌ها و فراهم کردن امکانات رفاهی برای روستا شناخته می‌شود که با توجه به این موضوع روستای هجیج از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به لحاظ داشتن شرایط و زیرساخت‌های لازم و همکاری و همراهی مردم به عنوان روستای سالم معرفی شده است.

 

 

طی آئینی با حضور سرپرست فرمانداری پاوه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مهندس خسروانی مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه، مسئول دفتر امام جمعه پاوه ، و برخی مسئولین شهرستانی و استانی و شورا ، دهیار، روستای هجیج به عنوان روستای سالم معرفی شد.

علیرضا حیدری در جشنواره روستای سالم هجیج: 

توسعه و آبادانی روستا از اهداف مهم روستای سالم است 

علیرضا حیدری سرپرست فرمانداری پاوه در جشنواره روستای سالم که در هجیج برگزار شد گفت : هجیج بخاطر وجود مرجع نورانی و شریف حضرت سید عبیدالله از دیرباز مورد توجه مردم اهل تسنن و تشییع بوده و همچنین به‌خاطر موقعیت جغرافیای و گردشکر بودن منطقه و سدداریان میزبان مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور و استان کرمانشاه است. 

سرپرست فرمانداری پاوه افزود: روستای سالم براساس دو مولفه اصلی مشارکت مردمی و همکاری بین بخشی و دستگاه‌های اجرای برای ایجاد زیرساخت‌ها و فراهم کردن امکانات رفاهی برای روستا شناخته می‌شود که با توجه به این موضوع روستای هجیج از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به لحاظ داشتن شرایط و زیرساخت‌های لازم و همکاری و همراهی مردم به عنوان روستای سالم معرفی شده است. 

علیرضا حیدری افزود :پیگیری ها و پشتیبانی های حاج ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه شهرستان، مسئولان استانی، همچنین زحمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه معاونت بهداشتی دانشگاه و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، دهیاری و همکاری موثر مردم روستا در راستای اجرای این طرح بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. 

وی گفت: اصولا فرهنگ و ارزش این مردم برای جایگاه و روستای خود مورد توجه مسؤولین شهرستانی و استانی قرار گرفته و همین امر موجب فراهم شدن توجه بیشتر مسؤولین در توسعه و آبادانی روستا شده است. 

سرپرست فرمانداری پاوه افزود؛ تأمین سلامت جسمی روانی، اجتماعیو فرهنگی جامعه؛ مثل زیبای‌سازی روستا و ارتقای سطح بهداشتی؛ به حداقل رساندن آسیب‌های اجتماعی مثلا اعتیاد و طلاق، مهاجرت معکوس(مهاجرت مردم از شهر به روستا) است و در نهایت  توسعه و ابادانی روستا را از اهداف مهم روستای سالم برشمرد. 

حیدری با بیان اینکه با اجرای این طرح علاوه بر اینکه تمام امکانات بهداشتی و شاخص های سلامت در این روستا وجود دارد، بافت سنتی روستا و جاذبه های گردشگری آن حفظ شده است گفت : این دومین روستا در شهرستان پاوه است که به عنوان روستای سالم معرفی می شود که با اجرای طرح روستای سالم امیدواریم مهاجرت از روستا به شهر کاهش یافته و اشتغال زایی در روستاها نیز افزایش یابد.



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا