+ 0 -
ADA

فرماندار پاوه در بازدید از سایت تردد مسافر و بازارچه شوشمی

نبود زیرساخت مهمترین مشکل مرز است

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاوه: فرزاد الماسی سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه به همراه سيد علاءالدین حیدری معاون برنامه ریزی با حضور در مرز شوشمی از سایت تردد مسافر و بازارچه  این مرز از نزدیک بازدید کرد.

 در این بازدید که مدیران راهداری ، گمرک و سازمان انبارها و مسئول گذرنامه نیز حضور داشتند مشکلات این سایت و بازارچه را احصاء و بررسی شد.

 سرپرست فرمانداری پاوه همچنین با گفتگو با مسافران حاضر در این سایت  وضعیت تردد و خدمات رسانی را پرس وجو کرد و مشکلات آنها را بررسی و قول پیگیری برای رفع آنها داد.

 الماسی با انتقاد از وضعیت زیر ساخت‌های بازارچه و سایت تردد مسافر نبود زیرساخت مناسب را مهمترین مشکل مرز شوشمی دانست.

 وی تاکید کرد این زیر ساخت‌های از ۱۲ سال پیش که بازدیدی از مرز شوشمی داشته ام وجود داشته است و هیچ تغییری نکرده و این در شان این مرز مهم نیست و قطعا پیگیری برای حل این مشکل در دستور کار قرار میگیرد



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا