+ 0 -
ADA

سرپرست فرمانداری پاوه در کارگروه تنظیم بازار شهرستان

تمام اقلام مورد نیاز مردم در بازار پاوه موجود است


فرماندار پاوه با اعلام اینکه در بحث ارزاق عمومی هیچ کمبود و مشکلی در این شهرستان وجود ندارد، گفت: تمام اقلام مورد نیاز مردم برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز در بازار پاوه موجود است و با نظارت دستگاه‌های مربوطه و قیمت‌های مصوب در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

فرماندار پاوه با اعلام اینکه در بحث ارزاق عمومی هیچ کمبود و مشکلی در این شهرستان وجود ندارد، گفت: تمام اقلام مورد نیاز مردم  برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز در بازار پاوه موجود است و با نظارت دستگاه‌های مربوطه و قیمت‌های مصوب در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاوه؛ «فرزاد الماسی» در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان پاوه در فرمانداری ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات با اشاره به تشدید نظارت‌ها در سطح شهرستان، اظهار کرد: در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز باید نظارت ، بازرسی و گشت های مشترک با جدیت بیشتری انجام پذیرد.

 وی با بیان اینکه هیچ کمبود کالای عمومی در شهرستان نداریم افزود ؛ لازم است کالاهای اساسی و باکیفیت و با قیمت های مصوب در بازار توزیع شود.

 سرپرست فرمانداری پاوه افزود؛ کیفیت و مرغوبیت کالاها، بخصوص میوه و تره بار نباید دلیلی بر گران فروشی باشد و باید بر اساس قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد بر همین اساس از این کارگروه انتظار دارم نظارت ویژه ای بر بازار میوه داشته باشد.

 الماسی با بیان اینکه نمایشگاه های بهاره تاثیر مهمی بر تنظیم بازار در ایام عید نوروز دارند گفت ؛انتظار دارم با راه اندازی این نمایشگاه ها کالاهای با کیفیت و با قیمت مناسب در سطح شهرستان توزیع شوند.

 وی بر استمرار نظارت و بازرسی های دقیق بر بازار و رصد قیمت ها ،ایجاد تعادل در قیمت کالاها و جلوگیری از گرانفروشی و برخورد قانونی با متخلفین توسط دستگاه های ذیربط تاكید كرد.
 در ادامه سایر اعضا کارگروه تنظیم بازار شهرستان پاوه گزارشی از طرح های نظارت و بازرسی های صورت گرفته توسط دستگاه های متبوع خود ارائه دادند.

 



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا