نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

معاون فرماندار کرمانشاه:

تنها موکب های شناسنامه دار اجازه فعالیت در اربعین را دارند

سیروس خانی عصر یکشنبه در نشست ستاد اربعین شهرستان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات فرمانداری با تاکید بر اینکه ساکنان دروازه کربلا آماده میزبانی از زوار اربعین حسینی هستند، افزود: همه ارگان های مربوطه باید پای کار بیایند و امکانات اقامتی برای زوار را فراهم آورند. 
او با تاکید بر اینکه هیچ موکبی در حاشیه سرکنسولگری عراق واقع در شهر کرمانشاه برپا نمی شود از عدم اجازه برای پرسه زدن فعالیت دلالان و خرید و فروش ارز در این محوطه در آستانه اربعین خبر داد.
وی با بیان اینکه برپایی موکب‌ها باید در کمربندی و حاشیه بزرگراه‌ها باشد، خاطرنشان کرد: موکب‌ها می‌توانند از پلیس راه بیستون تا مسیر اسلام‌آبادغرب برپا شوند و برپایی هیچ موکبی در داخل شهر ضرورت ندارد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کرمانشاه، از برپایی موکب در محدوده پلیس راه بیستون تا اسلام آبادغرب و در کمربندی و حاشیه بزرگراه ها به عنوان مکان مناسب یاد کرد و تاکید کرد که هیچ موکبی در شهر دایر نمی شود چرا که نزدیک به 90 درصد زوار از حاشیه شهر عبور می کنند.
خانی همچنین افزود: به دلیل افزایش تردد و حجم بالای ترافیک، برپایی موکب در بخش ورودی و داخل ماهیدشت ممنوع است.

** 62 موکب اربعین حسینی به استان تعلق دارد
مسئول ستاد اربعین عتبات عالیات کرمانشاه نیز در ادامه از وجود 62 موکب اربعین در استان خبر داد و گفت: از این تعداد 15 موکب در کربلا و نجف اشرف و 47 موکب دیگر در استان قرار گرفته اند.
حجت الاسلام مصطفی حسینی با بیان اینکه از این میزان، 27 موکب شناسنامه دار در شهرستان کرمانشاه فعالیت دارند، افزود: در دو جلسه اخیری که در استانداری برگزار شد از موکب داران خواسته شد تا مکان های برپایی را معرفی کنند تا کارگروهی متشکل از بهداشت، راهور، نیروی انتظامی و دیگر ارگان های مربوطه این جایگاه ها را شناسایی کنند.
وی اظهار داشت: موکب داران قبل از فعالیت در مکان های تعیین شده، باید کارت بهداشتی را اخذ کنند و از سوی دیگر مکان منتخب باید از نظر پلیس راهور تایید شده و حادثه خیز نباشد.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: در 27 موکب فعال استان، پنج هزار و 150 نفر خدمه آقا و سه هزار و 700نفر خدمه خانم مشغول به فعالیت هستند.



اوقات شرعی
آب و هوا