نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

فرماندار کرمانشاه عنوان کرد

بنیاد برکت بیش از ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در کرمانشاه پرداخت کرد


نیاد برکت از سال 98 تاکنون ۱۳ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال به ۳۳۱ متقاضی کار در سطح روستاهای این شهرستان پرداخت کرده است.

فضل الله رنجبر روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: بنیاد برکت از میان ۲ هزار و ۴۵۱ نفر متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال در سطح ۳۳ روستای شهرستان کرمانشاه، تعداد ۸۰۳ نفر واجد شرایط را شناسایی کرد که تاکنون برای دریافت تسهیلات ۶۵۸ نفر پرونده تشکیل شده است و به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی اضافه کرد: تاکنون به ۳۳۱ نفر از افراد واجد شرایط مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان یعنی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به تشکیل کارگروه‌های اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان در سال جاری، از شناسایی اهداف اشتغال شهرستان در این کارگروه خبر داد و گفت: شناسایی بنگاه‌های اقتصادی راکد و نیمه فعال درحیطه تمام بخشداری‌ها و زیرمجموعه‌های شهرستان برای احیا و فعال سازی از اولولیت های اصلی این کارگروه در راستای اشتغالزایی است.

رنجبر تصریح کرد: حل مشکلات بنگاه های اقتصادی (تولیدی) غیرفعال ابتدا در شهرستان پیگیری می شود و اگر قابل حل نبود به ستاد تسهیل و رفع موانع استان برای حل مشکلات ارجاع داده می شود تا با اختصاص تسهیلات نسبت به حل مشکلات آنان اقدام گردد.

او یکی از راهکارهای مهم دیگر برای ایجاد اشتغال را کمک به توسعه و افزایش تولید بنگاه‌های تولیدی فعال دانست و گفت: بنگاه های تولیدی فعال اگر بخواهند کارشان را توسعه دهند و یا تولیدشان را افزایش دهند، به وسیله کارگروه اشتغال شناسایی و پرونده آنها در شورای شهرستان مطرح و در راستای اشتغال جدید از آنها حمایت می کنیم.

رنجبر تنها راه برون رفت از مشکلات اشتغال را توجه ویژه به تولید و سرمایه گذاری دانست و افزود: اختصاص تسهیلات مشاغل کوچک شهری که سال گذشته در دستور کار صندوق کارآفرینی امید نبود امیدواریم  امسال وام های قرض الحسنه این صندوق به برخی از مشاغل کوچک، افراد نخبه و کارشناس برای ایجاد یک شغل آبرومند در شهر کرمانشاه و شهرهای تابعه اختصاص یابد.

وی همچنین از تشکیل چهار کمیته اختصاصی اشتغال در فرمانداری کرمانشاه خبر داد گفت: کمیته ایجاد اشتغال نهادهای حمایتی مانند بنیاد شهید، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد برکت، کمیته تخصصی صنوف باهمکاری اصناف، کمیته سرمایه گذاری مختص شهرداری کرمانشاه و شهرهای تابعه و کمیته چهارم کمیته بافت فرسوده (با استفاده از ظرفیت احیای بافت فرسوده اشتغالزایی بوجود می آید) است که امیدواریم با کمک این کمیته ها برای اشتغال گام‌های محکم و خوبی برداریم.

رنجبر همچنین گفت: هنوز سهمیه و تعهد اشتغال شهرستان ها ابلاغ نشده اما فرمانداری به همه ادارات مربوطه ابلاغ کرده که با مدیران کل استان برای گرفتن سهمیه شهرستان تلاش کنند.

فرماندار کرمانشاه در پایان افزود: همه موظف هستیم تا پایان سال ۹۹ از طریق تسهیلات و پیگیری ستادهای تسهیلی و رفع موانع برای اشتغال و افزایش تولید استان در سال جهش تولید تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم.



اوقات شرعی
آب و هوا