+ 0 -
ADA

استاندار كرمانشاه:

رسمي شدن مرز سومار يك فرصت مهم براي استان است

استاندار كرمانشاه گفت: رسمي شدن مرز سومار يك فرصت مهم براي استان است و اگر از اين فرصت به درستي استفاده نشود به منزله فرصت سوزي است.

به گزارش واحد خبر روابط عمومي و امور بين الملل استانداري؛ مهندس هوشنگ بازوند در جلسه بررسی زیرساخت های مرز سومار كه با حضور اعضا در محل سالن جلسات استانداري برگزار شد، افزود: براي تسريع در بحث رسمي شدن مرز سومار تمامي دستگاه هاي ذيربط موظف هستند به سرعت در جهت تكميل شدن زيرساخت هاي لازم در اين مرز اقدام كنند.

وي بيان داشت: خوشبختانه روند صادرات در مرز سومار با يك روند صعودي همراه بوده لذا بايد اين هنر وجود داشته باشد كه از اين فرصت در جهت توسعه و رونق اقتصادي استان استفاده شود.

وي با بيان اينكه مرز سومار براي استان يك فرصت است و اگر از اين فرصت به درستي استفاده نشود به منزله فرصت سوزي است، خاطرنشان ساخت: بايد به سمت رسمي شدن مرز سومار حركت كنيم زيرا اين موضوع علاوه بر اينكه ايجاد زيرساخت هاي لازم را در اين مرز به دنبال دارد از سوي ديگر منجر به حل مشكلات تجار مستقر در سومار خواهد شد.

 

استاندار كرمانشاه خواستار طراحي و تدوين برنامه اي ميان مدت و بلندمدت براي اين مرز شد و گفت: براي تسريع در بحث رسمي شدن اين مرز بايد به سرعت كارگروهي متشكل از دستگاه هاي ذيربط جهت رايزيني و تعامل گسترده با مركز و انتقال و اطلاع رساني از  اقدامات انجام شده در اين مرز تشكيل شود لذا ايجاد زيرساخت ها براي اين مرز بسيار مهم است و در اين زمينه گمرك استان وظيفه بسيار مهم و خطيري به عهده دارد.

مهندس بازوند تصريح كرد: دستگاه هاي ذيربط مانند راه و شهرسازي، برق، آب، حمل و نقل پايانه ها و فنآوري ارتباطات استان جهت تكميل زيرساخت در اين بازارچه بايد با تعامل و رايزني نسبت به جذب اعبارات لازم از طريق اعتبارات ملي در سطح كشور افدام كنند.

وي تاكيد كرد: بايد طبق تدوين برنامه اي ميان مدت، ظرف مدت 45 روز تمامي امكانات و زيرساخت هاي لازم در اين مرز مورد بررسي دقيق قرار گيرد و پس از مشخص شدن امكانات مورد نياز به سرعت در جهت تكميل شدن اين برنامه ها گام برداريم تا هر چه زودتر رسمي شدن اين مرز به قطعيت برسد.

استاندار كرمانشاه همچنين بر تهيه برنامه اي بلند مدت براي اين مرز تا پايان سال آينده تاكيد كرد و گفت: همه بايد با تلاش و جديت در راستاي تسريع در رسمي شدن مرز سومار كه مي تواند يك فرصت براي استان باشد، گام برداريم.

همچنين معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه نیز در ابتدای این جلسه گفت: با رسمی شدن مرز سومار می توانیم بسیاری از منابع مالی توسعه آن را از منابع ملی تامین کنیم.

مهندس رضا رحيمي افزود: بازارچه سومار در مرحله اول 19 و نیم هکتار و در مرحله دوم 34 هکتار توسعه با 500 متر زیربنای اداری پیش بینی شده است.

وي با بیان اینکه این بازارچه به غیر از جاده، تامین برق، خطوط ارتباطی تلفن همراه و اینترنتی، به تامین آب شرب نیز نیاز دارد، گفت: برای تامین آب بهداشتی مشکلی وجود ندارد و شبکه های توزیع آب آن به طول شش کیلومتر ایجاد شده است.

 



اوقات شرعی
آب و هوا